To je to što me zanima!

Tri Latino Grammyja za Shakiru: Poslije prevare i dramatičnog prekida niže samo uspjehe...

Brojni kritičari smatraju kako je, upravo zahvaljujući njoj, latino glazba danas popularizirana u cijelom svijetu
Vidi originalni članak

Na dodjeli prestižnih Latin Grammy nagrada u Sevilli brojni su oduševili modnim izdanjima, ali najviše pažnje ukrala je Shakira (46) koja se pojavila u dvije kombinacije. 

KRITIZIRALI GA Pique pao s pozornice, Shakirini obožavatelji poručili: 'Karma'

Osim duge haljine s prorezima, odlučila se i za metalik korzet uz crnu elegantnu haljinu. Atraktivna Kolumbijka se osim zavidne figure mogla pohvaliti i čak s tri Grammyja. Između ostalog za pjesmu godine, ali i za pop pjesmu godine i to sve za svoj hit Bzrp Music Sessions, Vol. 53.

Shakira je i oduševila nastupom u dvorani u kojem su joj se u jednom trenutku pridružili i sinovi Milan i Sasha. Prvu nagradu Grammy Shakira je osvojila još 2000. godine.

Osim toga, brojni kritičari smatraju kako je, upravo zahvaljujući njoj, latino glazba danas popularizirana u cijelom svijetu.

ISTRAGA POČELA U SRPNJU Shakira bi opet mogla pred sud zbog utaje poreza: Optužena da je dužna gotovo 6,7 mil. eura

Osim Shakire, na dodjeli se također pojavilo još mnoštvo poznatih koji također nisu razočarali svojim modnim izdanjima. Maluma, Antonio Banderas, Anitta, Karol G, Andrea Bocelli, David Guetta, Manna Ferrer Padilla, Paola Guanche i Clarissa Molina bili su samo neki od njih.

Inače, prije godinu dana glavna tema društvenih mreža bio je prekid nje i Gerarda Piquea (36), koji su se razišli nakon dvanaest godina veze. Pjevačica je pomoću glazbe krenula u osvetnički čin, nakon što se saznalo da ju je bivši nogometaš Barcelone prevario.

TURBULENTNA GODINA Pique je napokon progovorio o prekidu sa Shakirom: 'Ljudi ne znaju niti deset posto toga...'

- Da sam pridavao važnost svemu što se govori o meni, trenutno bih bio zaključan u stanu ili bih iz njega iskočio - izjavio je nedavno Pique koji nije dozvoljavao da negativni komentari utječu na njega.

Umirovljeni nogometaš je nadodao kako javnost nije upućena ni u deset posto onoga što se stvarno desilo među parom. Osim odnosa s pjevačicom, komentirao je svoje umirovljenje, ali i rekao da mu je prethodna godina bila iznimno turbulentna.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • arwenn 17.11.2023.

    Šta joj vrijedi kad je nesretna i posesivna! Svi njeni muškarci pričaju isto ...da je kontrolfrik

  • Jopazg 17.11.2023.

    Ali nema muskarca. Pique i frendovi kazu da je ostrokondza i ja im vjerujem. Nema te love da budem s takvom.

  • bree77 17.11.2023.

    Slatkica bila i ostala

Komentiraj...
Vidi sve komentare