To je to što me zanima!

Tri mladića otkrivaju: Tko je sve 'općio' s BB Vitom?

Vita se našla na meti nepoznatih mladića iz Splita. Snimka na kojoj se raspravlja o seksualnoj prošlosti stanarke pojavila se na YouTubeu
Vidi originalni članak

U najnovijem videosnimku skandalozne BB stanarke, troje Splićana raspravljaju tko je i koliko često kako oni kažu "spolno općio" s njom. Nepoznati mladići, dok se voze u automobilu, prepričavaju između ostaloga kako su upoznali crnku Vitu Pavić.
- Ja i Vita smo se upoznali jednog lijepog sunčanog dana, prošlog ljeta... Onda mi je prvi put zapela za oko i dva dana nakon toga sve je bilo riješeno na piću - kaže Igor, mladić na suvozačevom mjestu i Vitin navodni dečko s kojim je bila mjesec i pol dana. Na pitanje tko je više "općio s njom, Igor ili njegov prijatelj tzv. Šimić, mladić odgovara kako on nije općio s njom iako je pokušavao više puta. Igor kaže kako je njihova veza bila "više tjelesni nego psihički".
- Kao što mi se povjerio više su na to utjecale sise i guzice nego njena glava - otkrio je Filip, vozač anonimnom kamermanu sa zadnjeg sjedišta.
Nažalost, video je u međuvremenu maknut s YouTubea.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ivona_091 23.09.2007.

    a sta cete,vidite da ljudi izmisljali samo da bi im se malo obratila pozornost..al opet s dr strane ima i tu bar malo istine..pa valjda ste vidjeli onaj video di ona mase sa parama i govori nesto tipa:\"vidite sto sponzorusa moze sa cicama\"..tak nes u to stilu je rekla za sebe.. ma u biti,nek svatko misli sta hoce!!!

  • makaii 22.09.2007.

    Ja sam Vitin svodnik!

  • kapara 21.09.2007.

    kakvi ste paceri malo vam je dala a vi u javnost kak babe

Komentiraj...
Vidi sve komentare