To je to što me zanima!

Tri tjedna je sama: Maji Šuput još nije 'sjeo' prekid s Marijem

Razloge prekida trogodišnje veze s Marijem Kovačevićem ne želi otkriti, ali za časopis Gloriju pjevačica je rekla da se ne radi o ničem dramatičnom i ružnom
Vidi originalni članak

Prije tri tjedna pjevačica je prekinula vezu s Marijem Kovačevićem (40). Maja Šuput (32) i vlasnik lanca Hemingway barova odlučili su se razići nakon skoro tri zajedničke godine. 

- Tek sam dvadesetak dana 'singl'. Premalo je vremena prošlo, za tri, četiri mjeseca znat ću više. Ovih dana život mi je toliko ispunjen i privatno i poslovno da još nisam u fazi da mi je 'sjelo' da se nešto promijenilo. Još nisam posložila kockice u glavi. Živim 150 na sat. Još si nisam dala vremena da razmislim o tome. Sigurna sam da će ta faza doći - rekla je Maja Šuput za Gloriju te dodala da je svaki rastanak tužan, ali i da na kraj nečega gleda kao na početak nečeg novog. 

- Najgore je zatvoriti se u kuću. Moj rastanak s Marijem bio je civiliziran, a ja nisam sklona depresiji - rekla je Maja.

Razlog njihovog prekida želi zadržati za sebe, ali je naglasila da nije riječ o ničem ružnom, dramatičnom ni skandaloznom. 

Cijeli intervju pročitajte u novoj Gloriji

Idi na 24sata

Komentari 45

  • navii 05.02.2012.

    maja dodji k meni pa nebus sama bus vidla kak bus brzo zaboravila ovog dedu!!!

  • KRIVA_KARTA 05.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Diba 04.02.2012.

    neka je neko pozove na kavu, sama je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare