To je to što me zanima!

Tri tjedna špijuniranja: Princ William radio kao tajni agent

Vrijeme koje sam proveo u našim sigurnosnim i obavještajnim službama i razumijevanje ključne uloge koju imaju u našoj nacionalnoj sigurnost bilo je zaista vrijedno iskustvo, rekao je princ William
Vidi originalni članak

Britanski princ William (36) imao je tri tjedna službe sa sigurnosnim i obavještajnim agencijama MI5, MI6 i GCHQ, objavili su iz njegova ureda u nedjelju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

William je započeo s radom u tajnoj obavještajnoj službi poznatijoj kao MI6, nakon čega je proveo tjedan dana u sigurnosnoj službi MI5, te završio u Centru za komunikacije Velike Britanije (GCHQ) koji prati komunikaciju diljem svijeta kako bi identificirao i spriječio prijetnje usmjerene prema Velikoj Britaniji.

- Vrijeme koje sam proveo u našim sigurnosnim i obavještajnim službama i razumijevanje ključne uloge koju imaju u našoj nacionalnoj sigurnost bilo je zaista vrijedno iskustvo - rekao je vojvoda Cambridgea.

William je sedam godina bio vojnik u britanskoj vojsci, a 206. je stekao čin drugog poručnika konjaništva. Iste godine ga je kraljica Elizabeta II. (92) imenovala zapovjednikom Kraljevske mornarice za Škotsku i zapovjednikom za podmornice.

Prije devet godina završio je obuku za pilota spasilačke službe u kraljevskom ratnom zrakoplovstvu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NEMOGUĆE MU JE ODOLJETI: Ovaj horoskopski znak svi žele u krevetu 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • pacovikozec 07.04.2019.

    Ja bi isto htio imat takvu babu!

  • 07.04.2019.

    to mi je super zanimanje, mislim da cu se prekvalficirati da budem spijun

Komentiraj...
Vidi sve komentare