To je to što me zanima!

Trifunović o Novaku: Vatikan i CIA zavjetovali se da Srbin više ne osvoji nijedan Grand Slam?

Trifunović je na Twitteru prokomentirao situaciju Novaka Đokovića u Australiji. Ljuti tviteraši, Novakovi obožavatelji su ubrzo napali glumca zbog komentara
Vidi originalni članak

Brojne slavne osobe iz Srbije stoje uz Novaka Đokovića (34), kojemu je odbijena viza za Australiju, ali čini se kako glumac Sergej Trifunović (49), nije jedan od njih.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Je l' krenula teorija zavjere kako su se Iluminati, CIA, Vatikan, Nasa, Turci i Hugo Boss, zavjetovali da Srbin više ne osvoji nijedan Grand Slam - napisao je Trifunović na Twitteru.

Trifunovića su odmah napali Đokovićevi obožavatelji. "Što ti ovo znači, duhovito misliš?", "Jesi li podržao Novaka kao čovjek i javna osoba", "Zaboravio si Rio Tinto. Zezaj se ti ali…ovo je Udruženi zločinački pothvat. Idemo Nole", pišu ispod Trifunovićeve objave.

OTVORIO DUŠU Tata Đoković ekskluzivno za 24sata: Hrvati, hvala vam puno na podršci mom sinu Novaku...

Oskarovac Emir Kusturica (67) je napisao tekst za portal Iskra te pružio podršku Đokoviću. - Tko nam se tamo suprotstavio? Tko želi slobodno preskakati ograde koje smo kovali? Ne mislim na Novakovu borbu za prava tenisača i uvjete pod kojima oni obavljaju svoju gladijatorsku ulogu, tu je gadna, ali previsoka cijena koja se plaća preko tabloida, Instagrama, Twittera… - piše Kusturica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • 09.01.2022.

    Ajahhahaahahah

  • 09.01.2022.

    Ma sve će to narod pozlatiti..😉

  • Lazllow 09.01.2022.

    Oskarovac Emir Kusturica?

Komentiraj...
Vidi sve komentare