To je to što me zanima!

Trik pošao po zlu: Mađioničar se zapalio u prijenosu uživo

Luis Ricardo u usta je ulio zapaljivu tekućinu i počeo se igrati vatrom. Sadržaj iz usta ispljunuo je na baklje, no kako nije ispljunuo sve, zapalila mu se usna šupljina
Vidi originalni članak

Gostujući u emisiji 'Programa do Ratinho' na brazilskoj televiziji SBT Ao Vivo, jedan je mađioničar u utorak gledateljima priredio, najblaže rečeno, šok. Tijekom emitiranja uživo, Luis Ricardo u usta je ulio mješavinu zapaljivih tekućina i počeo se igrati vatrom.

Problem je nastao kad se Luisu zapalila usna šupljina jer svu tekućinu nije uspio ispljunuti na zapaljene baklje kojima je manevrirao. Počeo je mahnito trčati po studiju, ispljunuo tekućinu i zapalio rekvizite koji su bili na podu. U kadar je 'uletio' čovjek s aparatom za gašenje vatre kako bi pogasio sve što je Luis zapalio. Sve je, naravno, snimila kamera.

Ricarda su hitno prebacili u bolnicu gdje su mu liječnici odmah pružili stručnu pomoć. Stanje mu je stabilno i oporavlja se.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • DubravkaHamzić 13.12.2014.

    Obično mađioničari ne rade ovakve stvari,zato mislim da je ovdje došlo do pogrešnog prevoda.Razlika je u izvođačkim umjetnostima kojih ima puno-klaunovi,razni artisti,modelatori balona,žongleri ,mađiončari....itd...itd...

  • kung fu panda 12.12.2014.

    prekvalificirao se iz rigača vatre u gutača vatre

  • nikolce 12.12.2014.

    Siroce! ko mu se to dogodilo a pazio je ? Ne znam jel umro ili ce umrijeti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare