To je to što me zanima!

Trud će se isplatiti: Janjetina će nekome donijeti desetke...

Izabrali smo janjeći but. Priprema je lagana - staviš meso u pećnicu i čekaš… Kao ribičija, kaže Josip. No, nekoliko minuta kasnije shvatit će da on i Miroslav imaju previše slobodnog vremena
Vidi originalni članak

Nakon što će odabrati određeni komad mesa, kandidati će imati na raspolaganju 75 minuta vremena za pripremu samo jednog jela. Martina i Ante te Nikolina i Otto prisjetit će se svojih katastrofalnih ocjena na samom početku showa, kada su žiriju na kušanje donijeli sirove kotlete i rebra, pa će s večerašnjim izazovom dobiti priliku za 'popravni ispit'.

'3, 2, 1 - KUHAJ' Natjecatelji nesretni radi novog zadatka: To je slagalica strave

Za razliku od ovog samouvjerenog dvojca, Barica će imati problema jer janjetina nije njezina omiljena namirnica, dok će se Andrea i Barbara mučiti s pripremom koljenice, komadom mesa s kojim nikada prije nisu radile.

Dok će drugi svoju nervozu oko pripreme janjetine prenositi na susjedne radne jedinice, Josip i Miroslav večeras će biti najležerniji par na 321-trgu.

- Izabrali smo janjeći but. Priprema je lagana - staviš meso u pećnicu i čekaš… Kao ribičija - kaže Josip. No, nekoliko minuta kasnije shvatit će da on i Miroslav imaju previše slobodnog vremena pa će se baciti u pripremu 'bonus jela'.

NATJECATELJI ZAKAZALI 'Ovo jelo izgleda kao bara, a ima boju po namakanju čarapa'

Tko će pogoditi ukuse članova žirija i kući otići s najboljim ocjenama? Doznat ćemo u novom nastavku showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj'“, večeras u 20 sati na RTL-u.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ReaverSkiver 28.03.2018.

    Svi znamo da ih žiri favorizira i da će pobjediti Otto i njegova cura što i nije nelogično jer su mladi i pomalo znaju kuhati dok ostali ili su već prestari za neku kuharsku karijeru ili nemaju pojma...

  • Frog_Pepe 28.03.2018.

    Kad će nova sezona krim tim 2?

Komentiraj...
Vidi sve komentare