To je to što me zanima!

Trudna Anđelka Prpić u društvu novog partnera Marka: Pažnju privukao broš koji je nosila

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ljubavna priča Anđelka i Marka u posljednje je vrijeme u centru pažnje javnosti. Marko je inače najbolji prijatelj Anđelkinog bivšeg supruga s kojim je ona provela više od devet godina
Vidi originalni članak

Stand up nastup Nikole Đurička u Beogradu privukao je i brojna poznata lica. Pojavio se tamo glumac Dragana Bjelogrlića (59), koji je snimljen u društvu supruge Maje, a najviše pozornosti privukla je trudna Anđelka Prpić (38).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Anđelka je na nastup komičara došla u društvu svoga partnera. 

Brojni su primijetili broš koji je zakačila na kaput, a koji je u obliku slova M. Tim slovom počinje upravo ime njezinog partnera s kojim očekuje dijete - Marko Žugić.

ROMANSA U SRBIJI Anđelka Prpić pokazala trbuščić, pao i poljubac s novim dečkom

Anđelka i Marko bili su vidno raspoloženi.

Srpska glumica nedavno je na jednom događaju prvi put pokazala trudnički trbuščić, a fotografi su uhvatili i poljubac između Anđelke i Marka koji je najbolji prijatelj Anđelkinog bivšeg supruga, Darija Prpića.

Anđelka i Dario bili su devet godina u braku, a razveli su se, prema pisanju srpskih medija, prije dvije godine. Zajedno imaju sina, a glumica sada očekuje drugo dijete s novim partnerom.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • AliceInBorderland 09.02.2023.

    bolji ovaj pet puta od bivseg

  • japanokinezjapano 09.02.2023.

    Meni je to AP jako sumljivo.

  • 09.02.2023.

    Dokle vi mislite tu ženu i toga lika razvlačiti kao žvaku uz jednu te istu rečenicu "najbolji prijatelj od njenog BIVŠEG supruga"🙄🙄🙄🙄🙄🙄,

Komentiraj...
Vidi sve komentare