To je to što me zanima!

Trudna i polugola Bellucci na naslovnici Vanity Faira

Prije 19 godina Demi Moore trudna se razgolitila za Vanity Fair, a nakon nje to su napravile mnoge poznate osobe. Bellucci se dvaput skinula trudna
Vidi originalni članak

Monica Bellucci (45) trudna se skinula u donje rublje i fotografirala za Vanity Fair. Prvi put, prije šest godina, skinula se do gola i to dok je bila trudna s kćerkom Devom. Tada je to napravila u znak prosvjeda protiv talijanskog zakona koji ne dopuštaju umjetnu oplodnju parovima koji nisu u braku i zabranjuje uporabu donatorske sperme.
- Mnoge žene odlaze u inozemstvo kako bi začele, ali ne mogu si sve to priuštiti. Mislim da je to politički problem - kazala je Monica. U magazinu 'Vanity Fair' otvoreno je progovorila o tome kako se odlučila na trudnoću u četrdesetima.
- Rekli su mi kako bi bilo najbolje da imam drugo dijete odmah nakon Deve. Iako sam to željela, nisam bila spremna na još jednu bebu. Sretna sam što sam u ovim godinama uspjela zatrudnjeti. Tko zna, možda je nešto zapisano u genima jer je moja baka rodila s 47 godina - kazala je glumica. Monica će roditi prirodnim putem jer želi, kako kaže, vrištati na talijanskom dok rađa. Glumica je pet godina u braku s francuskim glumcem Vincentom Casselom (43). Prva trudnica koja se razgolitila za 'Vanity Fair' bila je Demi Moore, a do danas su je slijedile mnoge zvijezde.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • šuma 25.03.2010.

    ona je prekrasna

  • user_38602 25.03.2010.

    trudnice zrace posebno sto jest jest.....monika najljepsa zena na svijetu kao trudnica jos ljepsa!!!

  • SunTzu 25.03.2010.

    ma je je zrace zrace trudnice...prdezom koji im j ena rubu stalno , zato taj \'izraz lica\' sretni!!Dajte se priberite s tim glupim komentarime ..predivne isl...

Komentiraj...
Vidi sve komentare