To je to što me zanima!

Trudna Kate i William odmjerili snage u košarci i ping pongu

Šest mjeseci trudna Kate otkrila je da je pokušala naučiti plesti i priznala da joj loše ide zbog čega će morati na poduku. Termin poroda joj je sredinom srpnja
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Cambridgea za tri mjeseca će po prvi put iskusiti čari majčinstva. Unatoč tome što je u šestom mjesecu trudnoće, Kate Middleton (31) uživala je igrajući košarku i stolni tenis sa suprugom Williamom (30) u skloništu za beskućnike u Glasgowu u Škotskoj. Odlično raspoloženoj Kate tek se malčice nazirao trudnički trbuh ispod kariranog kaputa. Vedra trudnica otvoreno je progovorila o svom blaženom stanju. Priznala je da joj je termin poroda sredinom srpnja zbog čega u lipnju namjerava prestati s obavljanjem službenih kraljevskih dužnosti. Otkrila je da su William i ona sastavili popis omiljenih ženskih i muških imena i priznala da je teška odluka tek pred njima. Na pitanje imaju li spremnu dječju sobu, Kate se nasmijala i rekla: 'Ne, moramo još puno toga napraviti'.

- Pokušala sam naučiti plesti, no jako loše mi ide. Morat ću na poduku - rekla je.

Kada ju je voditeljica skloništa upitala kada treba roditi Kate je rekla: 'Sredinom srpnja, no očito je da djeca imaju neki svoj dnevni red'. Kada je vidjela osmomjesečnu djevojčicu Heidi, Kate je otišla do nje i njezine majke i raspitivala se kako se malena zove i koliko ima mjeseci nakon čega je na poklon dobila buket cvijeća.

Sramežljiva djevojčica nije htjela poljubiti Williama

William je na neko vrijeme preuzeo ulogu DJ-a i ubrzo zaključio da mu se to čini teže nego upravljati helikopterom.

- Bolje se makni od glazbe - rekla mu je Kate kroz šalu.

Tijekom pozdravljanja okupljenog mnoštva, William je zastao pokraj djevojčice Shoan (4) koja je bila odjevena poput princeze. 

- Oh, je li cvijet za mene? - pitao ju je William na što je ona rukom pokazala prema Kate.

- Želiš ga dati Kate. Slažem se - rekao joj je William pokušavajući joj dati pusu u obraz.

No, sramežljiva djevojčica pobjegla je majci u zagrljaj, a William je sa smješkom na licu nastavio s pozdravljanjem uzbuđenog mnoštva.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • WOMANIZER 05.04.2013.

    24, pa di je popis imena??

  • user_139303 05.04.2013.

    Ne mogu vjerovati da je trudna 6 mjeseci, pa uopće nema trbuha....

  • user_193663 05.04.2013.

    prelijepi su

Komentiraj...
Vidi sve komentare