To je to što me zanima!

Trudna Kim je u šoku: Kako sam postala ovako je.... debela

U traileru za osmu sezonu svog reality showa, Kim se konstantno čudi svojoj debljini, a istovremeno se s bratom Robom prežderava hamburgerima i pomfritom
Vidi originalni članak

U osmoj sezoni reality showa 'Keeping Up With The Kardashians' glavna tema je trudnoća i debljina guzate starlete. U najavnom videu Kim Kardashian (32) prežderava se hamburgerima, krumpirićima, slatkim... s jedne strane, a s druge se čudi što se udebljala i što svi smatraju da bi trebala prestati nositi pripijenu odjeću. 

- Kako sam samo postala ovako je.... debela - pita se Kim dok u ogrtaču stoji ispred ogledala i ne može se načuditi kako u gaćicama i potkošulji sad izgleda potpuno drugačije nego prije. 

- Stalno me kritiziraju što nosim pripijenu odjeću, no reći ću vam jedno: nađite mi jednu trudnicu koja će reći da se ne osjeća ugodno u pripijenoj odjeći jer tada ima osjećaj da je nešto pridržava. Ženama koje su trudne jednostavno odgovara da se odijevaju kao ja - rekla je starleta nedavno.

Starleta je i na Instagramu objavila fotografiju kojom obožavateljima želi predočiti što joj se sve na tijelu promijenilo, točnije, što je nabujalo zbog trudnoće. 

- Usnice su mi se otele kontroli zbog trudnoće - napisala je na društvenoj mreži uz fotografiju na kojoj su joj usnice otečene kao da su je izbole pčele.

Idi na 24sata

Komentari 164

  • snake eyes 25.05.2013.

    Pa kad sad Kanye pocne pjevati : Moja cura je debela ona nevoli ogledala :D

  • maki87_1 24.05.2013.

    al' stvarno i jesi debela, boga ti. vidjeh tisucu puno atraktivnijih trudnica.

  • MRKONJA_1 24.05.2013.

    ...pa kad si pojela sve kolačiće... :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare