To je to što me zanima!

Trudna Kim: To će biti strašno, stražnjica će mi biti jako velika

Starleta nije bila sretna kada joj je sestra Kourtney u reality showu stavila jastuk na trubuh da bi joj pokazala kako će izgledati u visokom stupnju trudnoće
Vidi originalni članak

Starleta je zabrinuta da će joj trudnoća narušiti teškom mukom stečenu figuru. U reality showu 'Kim and Kourtney Take Miami', Kim Kardashian (32) je sestra Kourtney (33) pokušala dočarati kako će se osjećati i izgledati u kasnijim fazama trudnoće. Majka dječaka Masona i djevojčice Penelope sestri je stavila jastuk na trbuh i rekla da će biti seksi mama kada joj trbuh naraste, no Kim nije bila oduševljena zbog toga.

- To će biti tako strašno, moja stražnjica će biti jako velika - požalila joj se starleta.

No budućoj majci se svidjelo što joj majčino mlijeko može olakšati simptome psorijaze pa joj je sestra utrljala mlijeko na mrlje na nozi.

- To je tako odvratno da se to samo stisne i mlijeko izlazi - govorila je uzrujano Kim nakon što je vidjela pumpu za izdajanje mlijeka. Reality zvijezda u srpnju očekuje prvo dijete s reperom Kanyjeom Westom (35).

Idi na 24sata

Komentari 30

  • sultanija_pusa 28.01.2013.

    no comment !!!!!!

  • mmbuje 28.01.2013.

    hoce ju sokirat i to sto ce rodit dijete|?>?>?>

  • Clix 28.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare