To je to što me zanima!

Trudna reality zvijezda Laura tvrdi da čeka Gibsonovu bebu

Laura Bellizzi s Gibsonom se upoznala preko zajedničkih prijatelja u Malibuu. Poznata je po sudjelovanju u showu 'Secrets of Aspen'. Trudna je četiri mjeseca
Vidi originalni članak

Trudna reality zvijezda, koja je bila u kratkoj vezi s Mel Gibsonom (55) tijekom ljeta, prijateljima je otkrila da je glumac otac njezinog djeteta iako s tom informacijom ne želi sama izlaziti u javnost. 

Tvrdnje Laure Bellizzi (35) Gibson je demantirao, a izvori bliski glumcu tvrde da je nemoguće da je on otac tog djeteta. 

Laura je trudna četiri mjeseca. Pojavila se u showu 'Secrets of  Aspen' 2010.. S Melom se upoznala preko zajedničkih prijatelja u Malibuu. 

Ako se Laurine tvrdnje pokažu točnima, Melu će to biti deveto dijete. Glumac ima sedmero djece s bivšom suprugom Robyn Moore i kćer Luciju iz svoje posljednje veze s ruskom glazbenicom Oksanom Grigorievom (40).

Laura je već majka troje djece iz dvije prethodne veze. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ck1897 10.11.2011.

    Where pusy smell, there is Mel!

  • Cheryl_1 10.11.2011.

    ja sam trudna s Joshom Hartnerom..;)yayy bring it on baby..;0)

  • KanaanZg 10.11.2011.

    kako mi se gade ovakve odvratne zene koje idu u krevet sa celebovima samo d azatrudne, treba neko rjesenje naci za to.Ne bi radila nego bi sirila noge pa uzivala u tudjem novcu poslije..fujjj

Komentiraj...
Vidi sve komentare