To je to što me zanima!

Trudna Rihanna ostavila dečka? 'Uhvatila ga je kako je vara s njezinom dizajnericom cipela'

Rihannini obožavatelji i drugi korisnici Twittera ne prestaju komentirati nagađanja o prevari, a nastali su i brojni memovi. Šale se zbijaju, a Rihanna još ništa nije potvrdila, a ni demantirala
Vidi originalni članak

Influencer i modni komentator Louis Roma tvrdi da je reper Asap Rocky (33) prevario Rihannu (34) i to s dizajnericom cipela Aminom Mauaddi. Pjevačica još nije potvrdila glasine, a korisnici društvenih mreža ne prestaju komentirati ove navode.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Rihanna i ASAP Rocky su se razišli. Rihanna je prekinula s njim nakon što ga je uhvatila kako je vara s dizajnericom cipela Aminom Muaddi - tvrdi influencer na Twitteru.

Dodao je kasnije i neke detalje vezane uz dizajnericu.

- Amina Muaddi je dizajnerica cipela za Rihannin brend Fenty, a radila je i s ASAP-om prije nekoliko godina - naveo je Louis Roma.

Rihannini obožavatelji i drugi korisnici Twittera ne prestaju komentirati nagađanja o prevari, a nastali su i brojni memovi.

GOLIŠAVO IZDANJE Rihanna u grudnjaku i minici prošetala trudnički trbuščić

- Asap Rocky i Rihanna su prekinuli? Dolazi moje vrijeme - napisao je jedan od korisnika.

- Ja kada čujem da je Asap prevario Rihannu - glasi jedan od memova.

Podsjetimo, Rihanna je početkom veljače potvrdila da očekuje prvo dijete, ali glasine o njezinoj trudnoći počele su još u studenome prošle godine. Tada je sve demantirala te se usputno i našalila.

- Ne razmišljam o takvim stvarima. Ali, ne znam... to je Božji plan. Radujem se svim glasinama o trudnoći nakon ovog intervjua - izjavila je pjevačica za Vogue.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJE 'TARIK I BUKI':

Idi na 24sata

Komentari 9

  • paulahubs 16.04.2022.

    🍓 Lijеp pоzdrav! Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel pоčetnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku 👉 https://me.sv/id390579

  • Doktor Kongo 15.04.2022.

    Dođi kod mene riri

  • trpaj_sirotinju 15.04.2022.

    reper da prevari djevojku s kojom je u vezi???

Komentiraj...
Vidi sve komentare