To je to što me zanima!

Trudna Rihanna stigla na reviju u Parizu samo u donjem rublju

Britanski Vogue je ovu modnu kombinaciju proglasio Rihanninim najsenzacionalnijim trudničkim izdanjem dosad, ali mnogi korisnici društvenih mreža opisali su je i kao 'vulgarnu' te 'neprikladnu'
Vidi originalni članak

Rihanna (33) se u trudnoći nije odrekla svog prepoznatljivog seksi imidža te je na Diorovoj reviji na Pariškom tjednu mode privukla sve poglede još jednom provokativnom odjevnom kombinacijom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica je reviju pratila iz prvog reda, odjevena u potpuno prozirnu Diorovu haljinu od tila, ispod koje je nosila samo crno čipkasto donje rublje.

U prvi plan je izbacila poveći trudnički trbuh, iznad kojeg je nosila kožni pojas, a styling je upotpunila crnim kaputom i visokim kožnim čizmama na petu.

Britanski Vogue je ovu modnu kombinaciju proglasio Rihanninim 'najsenzacionalnijim trudničkim izdanjem dosad', ali mnogi korisnici društvenih mreža nisu se složili s tim.

- Vulgarno. Beba će ti se smrznuti - glasio je jedan od komentara na Diorovoj Instagram stranici.

MORALA IM JE PRIZNATI Rihanna priznaje da joj je bilo teško pred prijateljima skrivati trudnoću: 'Znali su moje navike'

Podsjećamo, glasine da pjevačica i njezin dečko A$AP Rocky (33) čekaju svoje prvo dijete krenule su još u studenom. Rihanna je tada od svog rodnog Barbadosa primila nagradu nacionalnog heroja, a fanovi su primijetili da joj se ispod haljine ocrtava zaobljeni trbuh.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • MarjanaKrstavac 03.03.2022.

    Da mene vide u pidžami rekli bi  si luda ,ali kad to u Hollywoodu rade i k tome u kombinaciji s stiklama je eto normalno,ma kod njih je sve obrnuto,no kod nas je sve opet ali iskreno da se netko pojavi ma sto popljuvali bi te,a sto reci Severina krenula dalje,a Hrvati joj još vec pa skoro 20godi predbacuju filmić ah nas sve sokira ali opet da jest pretjerano je ,znaš kak se treba obući za prigode isto kao sto bi u crkvu došao u 👙🤪

  • nap 02.03.2022.

    A non stop objavljuje fotke

  • KARL_3 02.03.2022.

    Zatrudnila s lokalcem 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare