To je to što me zanima!

Sansa Stark iz 'Igre prijestolja' je trudna: 'Veselimo se bebi'

Britanska glumica svjetsku je popularnost stekla ulogom Sanse Stark u seriji 'Igra prijestolja', a za glazbenika Joea Jonasa udala se u svibnju prošle godine
Vidi originalni članak

Glumica Sophie Turner (23) i njezin suprug i glazbenik Joe Jonas (30) čekaju bebu. Par koji se oženio prošle godine u Las Vegasu jako je uzbuđen što će po prvi put postati roditelji. Izvor za američke medije rekao je kako trudnoću drže u tajnosti, no da se jako vesele. 

- Sve drže u tajnosti, ali njihove obitelji i prijatelji su jako uzbuđeni zbog trudnoće. Sophie je promijenila cijelu garderobu kako bi se prilagodila svojem tijelu - izjavio je bliski izvor. 

Britanska glumica svjetsku je popularnost stekla ulogom Sanse Stark u seriji 'Igra prijestolja', a za glazbenika se udala u svibnju prošle godine južnim krajevima Francuske. Prvo su vezu ozakonili brakom u Las Vegasu pred imitatorom Elvisa Presleyja, a u lipnju si imali glamuroznije vjenčanje. Slavlje je bilo na luksuznom imanju u Provansi gdje se nalazi  dvorac iz 18. stoljeća.

Sophie je često isticala kako je s Jonasom sretna te da se sjajno razumiju, s obzirom na to da su oboje u showbizu. Joe Jonas je prije braka sa Sophie bio u vezama s pjevačicom Taylor Swift (29), kantautoricom i glumicom Demi Lovato (26) te modelom Gigi Hadid (24).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Cirenac 12.02.2020.

    Treba to prenačiniti.

  • Pero Cigla 12.02.2020.

    Rastava za godinu-dvije?

Komentiraj...
Vidi sve komentare