To je to što me zanima!

Trudna Zlata Muck pala je u nesvijest dok je vodila emisiju

Kolega iz režije trudnoj voditeljici odmah je pritrčao u pomoć. Završila je na hitnoj, a iako je tijekom pada udarila glavom, prošla je bez ozljeda što su liječnici i potvrdili
Vidi originalni članak

Voditeljica je tijekom vođenja emisije na HRT-u zakolutala očima i izgubila svijest, piše dnevnik.hr. Kolega iz režije trudnoj Zlati Muck odmah je pritrčao u pomoć. Završila je na hitnoj, a iako je tijekom pada udarila glavom u police koje se nalaze u studiju, prošla je bez ozljeda što su liječnici i potvrdili. 

Kolege s Radio Antene, gdje Zlata također radi, odmah su je nazvali kako bi provjerili je li njihova kolegica dobro.

Zlata očekuje dijete sa Sašom Sušecom i u drugom je mjesecu trudnoće.  

Idi na 24sata

Komentari 63

  • 123go 27.02.2013.

    Čitam ove komentare i jednostavno ne vjerujem koliko su neki odvratni...a oni su očito na svijet došli nekim čudnim putem...kako su Hrvati zatucan i jadan narod...sram vas može biti...pustite ženu na miru...

  • buzuk 27.02.2013.

    U ovom slučaju malo je trudnoća uzrok,ali kad se emitira uživo svima se to može desiti,ipak je HTV mogao ovu emisiju sniniti prija,nije bilo potrebe da ide uživo, posebno kad se radi o emisijama za djecu.

  • Mladen Matanic 27.02.2013.

    nekad čovjek mora doći do te granice kad mora odlučiti dali je bitna karijera ili obitelj, Zlata mlada si imaš vremena za karijeru uhvati se sad jedno vrijeme težeg i ljepšeg posla obitelji, dobro je što se dobro završi .

Komentiraj...
Vidi sve komentare