To je to što me zanima!

Adriana Lima, Franka, Rihanna: Poznate trudnice u raskošnim haljinama ponosno ističu trbuh

Iako su neki korisnici društvenih mreža Rihannina trudnička izdanja ocijenili kao 'vulgarna' i 'neprikladna', čini se da su mnoge dame odustale od širokih i udobnih haljina na crvenom tepihu za vrijeme trudnoće
Vidi originalni članak

Pjevačica Rihanna (34) objavom trudnoće započela je trend isticanja trudničkog trbuha svojim riskantnim kombinacijama. Mnoge slavne dame su se odvažile na taj trend pa je nedavno i manekenka Adriana Lima (40) pokazala svoj goli trudnički trbuh na crvenom tepihu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako je Rihanna u ožujku na Pariškom tjednu mode došla na reviju odjevena u potpuno prozirnu Diorovu haljinu od tila, ispod koje je nosila samo crno čipkasto donje rublje. U prvi plan je izbacila poveći trudnički trbuh, iznad kojeg je nosila kožni pojas.

Britanski Vogue je ovu modnu kombinaciju proglasio Rihanninim najsenzacionalnijim trudničkim izdanjem dosad, ali mnogi korisnici društvenih mreža opisali su je i kao 'vulgarnu' te 'neprikladnu'.

NOVI TREND Trudna Lima na premijeri 'Top Guna' prošetala u kreaciji s golišavim trudničkim trbuhom

Od kad je u veljači objavila da je trudna, Adriana Lima ne prestaje iznenađivati fanove svojim trudničkim modnim izričajem. Na premijeri filma 'Top Gun', koja se održala na Cannes Film Festivalu u Francuskoj, Lima je zasjala u Balmain haljini s prorezom na trbuhu.

Manekenka je od objave trudnoće nekoliko puta nosila haljine s izrezom na trbuhu, a čak je trudna nosila i reviju za Alexandera Wanga

Isticanje trudničkog trbuha u raskošnim kreacijama očito je postao trend i kod nas jer je pjevačica Franka Batelić (29) objavila svoju drugu trudnoću u glamuroznoj haljini brenda eNVy room.

Na društvenim mrežama podijelila je fotografije na kojima pozira s velikim smiješkom dok se drži za trudnički trbuščić. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • morana1 25.05.2022.

    I špiljske su žene imale gole trbuhe, ali ljudi su evoluirali i otkrili odjeću, obuću, razvili modu, a ovo nas vraća na prapovijest i s ponosom nema nikakve veze! Ponos treba zaslužiti!Trudnica treba brinuti o svom zdravlju, a ne o golom trbuhu!

  • sljastrava 25.05.2022.

    Stvarno gadljivo.Komu to dobro stoji veliki stomak?Ni trudnici ni bilo komu.

  • 25.05.2022.

    A koga briga doista za to..Stvarno bez veze članak...Ne higijenski,ka tri šofera kamiona kad odu na pivo i otkopčaju košuje...Ružno za vidit...Sad svi kad hodamo dignut majice..🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare