Show

Komentari 13

Adriana Lima, Franka, Rihanna: Poznate trudnice u raskošnim haljinama ponosno ističu trbuh

Adriana Lima, Franka, Rihanna: Poznate trudnice u raskošnim haljinama ponosno ističu trbuh

Iako su neki korisnici društvenih mreža Rihannina trudnička izdanja ocijenili kao 'vulgarna' i 'neprikladna', čini se da su mnoge dame odustale od širokih i udobnih haljina na crvenom tepihu za vrijeme trudnoće

Pjevačica Rihanna (34) objavom trudnoće započela je trend isticanja trudničkog trbuha svojim riskantnim kombinacijama. Mnoge slavne dame su se odvažile na taj trend pa je nedavno i manekenka Adriana Lima (40) pokazala svoj goli trudnički trbuh na crvenom tepihu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tako je Rihanna u ožujku na Pariškom tjednu mode došla na reviju odjevena u potpuno prozirnu Diorovu haljinu od tila, ispod koje je nosila samo crno čipkasto donje rublje. U prvi plan je izbacila poveći trudnički trbuh, iznad kojeg je nosila kožni pojas.

Dior Fall-Winter 2022/2023 collection at Paris fashion Week

Britanski Vogue je ovu modnu kombinaciju proglasio Rihanninim najsenzacionalnijim trudničkim izdanjem dosad, ali mnogi korisnici društvenih mreža opisali su je i kao 'vulgarnu' te 'neprikladnu'.

Od kad je u veljači objavila da je trudna, Adriana Lima ne prestaje iznenađivati fanove svojim trudničkim modnim izričajem. Na premijeri filma 'Top Gun', koja se održala na Cannes Film Festivalu u Francuskoj, Lima je zasjala u Balmain haljini s prorezom na trbuhu.

Prince Charles and Camilla Duchess of Cornwall visit to Canada - 18 May 2022

Manekenka je od objave trudnoće nekoliko puta nosila haljine s izrezom na trbuhu, a čak je trudna nosila i reviju za Alexandera Wanga

Isticanje trudničkog trbuha u raskošnim kreacijama očito je postao trend i kod nas jer je pjevačica Franka Batelić (29) objavila svoju drugu trudnoću u glamuroznoj haljini brenda eNVy room.

Na društvenim mrežama podijelila je fotografije na kojima pozira s velikim smiješkom dok se drži za trudnički trbuščić.