To je to što me zanima!

Trudnu Rihannu i dečka uhvatili paparazzi na spoju, plijenila je pažnju u minijaturnoj suknji...

Pjevačica je trudnoću objavila početkom godine, a ona i A$AP dobit će prvo dijete tijekom ljeta. Iako pjevačica nije točno otkrila kada treba roditi, brojni obožavatelji izračunali su da bi to svakako trebalo biti u lipnju
Vidi originalni članak

Rihanna (34) ni u posljednjim danima trudnoće ne odustaje od golišavih kombinacija u kojima ponosno ističe svoj trudnički trbuh. U nedjelju navečer, na Majčin dan, pjevačica i reper A$AP Rocky (33) uputili su se u restoran 'Giorgio Baldi' u Santa Monicu, gdje su ih dočekali paparazzi.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rihanna je za ovu prigodu odjenula srebrnu mrežastu suknju, top te štikle iste boje, a cijelu ovu kombinaciju upotpunila je sivom bundom. Njezin dragi išao je na sigurnije pa je tako odjenuo crne hlace, jaknu te cipele iste boje.

Pjevačica je fotografije iz izlaska podijelila i na Instagramu, gdje je u samo nekoliko sati skupila mnoštvo lajkova, ali i komplimenata.

- Izgledaš sjajno - napisala je jedna od pratiteljica.

- Predivna - dodala je druga.

- Najljepša trudnica na svijetu - zaključila je treća.

KARIJERA NA PRVOM MJESTU Gdje su RiRi, GaGa i Beyonce? Evo zašto su neke od najvećih zvijezda propustile Met Galu

Podsjetimo, Rihanna je trudnoću objavila početkom godine, a ona i A$AP dobit će prvo dijete tijekom ljeta. Iako pjevačica nije točno otkrila kada treba roditi, brojni obožavatelji izračunali su da bi to svakako trebalo biti u lipnju ili srpnju. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Vanessa89 10.05.2022.

    Što trudnija,to golija🤣

  • Witch Garaaa 10.05.2022.

    Užas

  • bree77 10.05.2022.

    Već dugo ne plijeni pažnju,odijeva se nikako pogotovo u trudnoći

Komentiraj...
Vidi sve komentare