To je to što me zanima!

Trump se razbacao na 'Y.M.C.A.', u bizarnom videu zove glasače

Uz bezvremenski hit disco grupe Village People s kraja 70-ih montirani su isječci iz njegove kampanje, a Trumpovi kukovi veselo su zaigrali uz taktove gay himne. Video se dijeli društvenim mrežama.
Vidi originalni članak

Aktualni američki predsjednik Donald Trump (74) u fotofinišu kampanje, čini se, ne bira sredstva. Posljednjih sati na društvenim mrežama se širi kompilacija njegovog nezgrapnog plesa uz pjesmu 'Y.M.C.A.'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Uz bezvremenski hit disco grupe Village People s kraja 70-ih montirani su isječci iz njegove kampanje, a Trump poziva Amerikance da izađu na izbore i glasaju. 

Upravo ta pjesma postala mu je svojevrsni zaštitni znak te posljednjih tjedana predsjednik rado razmaše na izbornim skupovima, a kukovi veselo zaigraju uz taktove gay himne.

IZAZVAO LAVINU KOMENTARA Tony Cetinski podržao Trumpa: 'Izmolite krunicu za njega, samo će on ustrajati u borbi za živote'

U aktualnoj kampanji američki predsjednik imao je puno problema upravo zbog glazbene pozadine. Na svojim skupovima u nekoliko je navrata puštao pjesme bendova i izvođača koji ne žele biti povezani s njegovom vladavinom te mu za korištenje nisu dali dopuštenje. Najglasnije su reagirali legendarni Rolling Stonesi te Linkin Park, koji su najavljivali i tužbe ako Trump ne odustane od svoje prakse.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • NaN 03.11.2020.

    Ko da čisti zube zubnim koncem od metra...aj da netko lošije od mene pleše, sad mi je drago da sam pogledao

  • barica_30 03.11.2020.

    Tako pleše i moj muž 😅😂

  • hal9000 03.11.2020.

    Strava! Mogao bi probati "zaplesati" i na Snap - Rhythm is a dancer.

Komentiraj...
Vidi sve komentare