Obavijesti

Show

Komentari 171

Tony Cetinski podržao Trumpa: 'Izmolite krunicu za njega, samo će on ustrajati u borbi za živote'

Tony Cetinski podržao Trumpa: 'Izmolite krunicu za njega, samo će on ustrajati u borbi za živote'
5

I dok o dugu od 166.580 s kojim se našao na listi poreznih dužnika u Hrvatskoj Tony ne progovara, bori se s predsjedničkim izborima u Americi. Podužim postom dao je do znanja kako mu je veliki favorit Donald Trump

VIDEO

Amerika danas bira 46. predsjednika. Za tu se titulu bore demokrat Joe Biden (77) i trenutačni predsjednik Donald Trump (74). Biden trenutačno vodi u anketama na nacionalnoj razini, a Trump se nada ponovnom izboru nakon četiri godine vlasti. O ovim se izborima govori u cijelom svijetu, a ne nedostaje niti podrške.

POGLEDAJTE VIDEO: Amerikanci glasaju

Pokretanje videa...

Glasanje u Americi 01:02

O trenutačnim događanjima u Americi oglasio se i glazbenik Tony Cetinski (51), koji se s dugom od 166.580 našao na listi poreznih dužnika Hrvatskoj. Dok na upite o istom ne odgovara, progovara o predsjedničkim izborima u Americi. Objavom na društvenoj mreži dao je do znanja kako je njegov favorit Donald Trump.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Trump meets EU leaders

- Draga braćo i sestre, jedan pomalo neuobičajen poziv, objasnit ćemo i zašto. Pozivam vas da izmolite deseticu Gospine krunice za američkog predsjednika Donalda Trumpa. Istina je da se Trumpov protukandidat izjašnjava katolikom, ali gotovo sve što promiče u suprotnosti je s naukom Katoličke Crkve i kršćanstvom općenito - od zalaganja za pobačaja praktički do samog rođenja, do izjava da bi se djeci već od osam godina moralo omogućiti da operacijama i 'tretmanima' ako to žele mogu promijeniti spol - započeo je Cetinski svoju objavu.

Draga braćo i sestre, jedan pomalo neuobičajen poziv, objasnit ćemo i zašto. Nas nekoliko administratora ove facebook...

Objavljuje Tony CetinskiPonedjeljak, 2. studenoga 2020.

Piše kako se mnogi vjerojatno pitaju čemu ovaj njegov poziv, ali navodi kako će se rezultati američkih predsjedničkih izbora itekako osjetiti u cijelom svijetu.

- Ne radi se samo o politici, već i o obrani kršćanskih vrijednosti do kojih, kako nažalost možemo i vidjeti, sve manje drže i u Europi, kao i u Hrvatskoj - tvrdi glazbenik.

Osvrnuo se na situaciju kako je Ivan Pavao II. govorio o stvarima koje kulminiraju u svijetu. Smatra kako su njegove riječi proročanske i odnose se na sadašnja vremena. 

- Sada stojimo pred najvećim povijesnim sukobima koje je čovječanstvo prolazilo. Moramo biti spremni podnijeti velike kušnje u ne tako dalekoj budućnosti, kušnje koje će zahtijevati da budemo spremni odreći se čak i našeg života i na cjelokupni dar samoga sebe Kristu i za Krista. Kroz vaše molitve i moje, moguće je ublažiti ovu nevolju, ali je više nije moguće spriječiti - napisao je u nastavku Tony i govori kako su kršćani svakodnevno suočeni s progonima diljem svijeta te kako se to može riješiti jedino uz Božju pomoć.

Na Općinskom sudu u Pazinu započelo suđenje Toniju Cetinskom za prometnu nesreću

- Molimo za Donalda Trumpa, daleko od toga da je savršen, ali jedan od rijetkih koji će ustrajati u borbi za živote nerođenih i kršćanske vrijednosti - zaključio je. Uz objavu je priložio video o Trumpu.

Na novoj listi poreznih dužnika našli su se Grdović, Cetinski...
Na novoj listi poreznih dužnika našli su se Grdović, Cetinski...

Njegova objava izazvala je lavinu komentara. Brojni pratitelji su ga podržali.

- Trump je najbolja opcija. Bravo, Tony. Žalosno je da moraš pisati post da probudiš ljude. Šteta što ljudi nikako ne žele sami malo istražiti i zagrebati ispod površine - neki su od komentara. 

POGLEDAJTE 2. EPIZODU 'FIRME':

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 171
VIDEO

Melania i Jared rekli Trumpu da prizna poraz, a sinovi i saveznici i dalje odbijaju priznati rezultat
SVE O BIDENOVOJ POBJEDI

Melania i Jared rekli Trumpu da prizna poraz, a sinovi i saveznici i dalje odbijaju priznati rezultat

Joe Biden izabrani je američki predsjednik. U svom prvom govoru najavio je jedinstvo i borbu protiv korone, a već se znaju i prvi potezi njegove vlade

Biden: Bit ću predsjednik koji će ujediniti, neću vidjeti crvene i plave države, nego ujedinjene!
VIDEO: POBJEDNIČKI GOVOR

Biden: Bit ću predsjednik koji će ujediniti, neću vidjeti crvene i plave države, nego ujedinjene!

Joe Biden je u napetoj izbornoj trci osvojio više od 270 elektorskih glasova i tako postao 46. predsjednik SAD-a. Zajedno s Kamalom Harris obratio se javnosti oko 2 ujutro po našem vremenu
Muljaže s porezima, problemi s poslovima: Čekaju li Trumpa crni dani nakon Bijele kuće?
SHOW NIJE GOTOV

Muljaže s porezima, problemi s poslovima: Čekaju li Trumpa crni dani nakon Bijele kuće?

Kad je NY Times otkrio da je 2016. platio samo 750 dolara saveznog poreza na dohodak i da su mnoge njegove aktivnosti nagomilale gubitke, slika uspješnog poduzetnika pretrpjela je još jedan udarac