To je to što me zanima!

Trump se uvrijedio: Baldwin ga prikazao kao plačljivog ljutka

UVRIJEDILI GA Glumac Alec Baldwin u showu ‘Saturday night live’ parodirao je predsjednika Trumpa, koji mu sad prijeti federalnom istragom
Vidi originalni članak

Nevjerojatno je da ljudi bez ikakvog talenta i smisla za humor iz tjedna u tjedan udaraju po meni, bez da su ikad dali drugu stranu priče. Možda bih trebao pokrenuti federalnu istragu, poručio je predsjednik SAD-a Donald Trump (72) u popularnom showu 'Saturday night live'.

A što je predsjednika toliko naljutilo da je odlučio u istragu uključiti više federalnih agencija? Pa... Nije mu se svidjelo kako ga glumac Alec Baldwin (60) oponaša pred milijunima Amerikanaca. U showu je Trump prikazan kao plačljivi paranoični ljutko koji je uvijek spreman na svađu, a Trump se u tom opisu nikako ne pronalazi.

- To je vjerojatno sve dogovoreno s demokratima, a vrlo vjerojatno su uključeni i Rusi. Takvo jednostrano predstavljanje priče nije pošteno, tj. to je fake news - poručio je Trump za kraj svojeg obraćanja te je na kraju demokrate usporedio sa staljinistima.

Iz produkcije showa nisu se pretjerano zamarali novim Trumpovim napadom.

- Bilo kakvo cenzuriranje slobode govora je ilegalno, a zabavnom programu nije zabranjeno oponašanje i ismijavanje. Show je ismijavao i predsjednika Geralda Forda 1976. godine, pa neće prestati s Trumpom - kratki su bili u svojem odgovoru.

GROZNI SU I ZLI: Ova tri horoskopska znaka nije briga za druge i nitko ih ne želi u svojoj blizini

Idi na 24sata

Komentari 12

  • VOLBEAT 21.03.2019.

    Ne vidim ikakav problem ovdje.. Monty Python je npr. redovito parodirao kraljicu, premijere... i nisu nika završili u zatvoru..

  • komentares 20.03.2019.

    Trump je glump

  • vedii888 20.03.2019.

    dobro ga je skinuo

Komentiraj...
Vidi sve komentare