To je to što me zanima!

Trump uporno koristi njihove pjesme, bendovi prijete tužbom

Nekoliko se već puta Trump 'očešao' o rokere Rolling Stones, koji su zbog toga i učinili prve pravne korake protiv kampanje američkog predsjednika, a posljednja u nizu njegovih glazbenih žrtvi je Linkin Park.
Vidi originalni članak

Donald Trump (74) i njegov tim u kampanji su već nekoliko puta dokazali kako ne mare pretjerano za autorska prava. Američki predsjednik na svojim skupovima često koristi poznate pjesme bendova i izvođača koji ga ne podržavaju i takvo što im se nije ni najmanje svidjelo.

RAZBJESNIO ROKERE Stonesi prijete tužbom Trumpu jer koristi njihovu glazbu na svojim predizbornim skupovima

Nekoliko se već puta Trump 'očešao' o legendarne britanske rokere Rolling Stones, koji su zbog toga i učinili prve pravne korake protiv kampanje američkog predsjednika, a posljednja u nizu Trumpovih glazbenih žrtvi je američki bend Linkin Park. 

Oni su se za pravdu odlučili izboriti na društvenoj mreži Twitter, gdje su uspjeli blokirati Trumpovu objavu u kojoj vrši samopromidžbu, dok u pozadini svira njihova pjesma 'In The End'. 

'TRAGIČAN KRAJ' Frontmen Linkin Parka objesio se u svom domu u 42. godini

Pokojni pjevač Linkin Parka, frontmen Chester Bennington, svojedobno je izjavio kako je 'Trump opasniji od terorizma' pa za njegove kolege nije bilo dileme i morali su odmah reagirati.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Busi 21.07.2020.

    Oni da budu ponosni što trump koristi šnjihove oni se žale, o bože.

Komentiraj...
Vidi sve komentare