To je to što me zanima!

Trumpova kći 'puknula': Vikala je i bjesnila na plaži u Miamiju

Zbog višednevnog slavlja rođendana, Tiffany Trump naišla je na kritike javnosti. Zamjeraju joj manjak suosjećanja i empatije tijekom pandemije korona virusa, kao i cijeloj njezinoj obitelji
Vidi originalni članak

Tiffany Trump (27) nedavno je imala rođendan, a slavila ga je nekoliko dana. Sve je počelo u ponedjeljak, kada je s prijateljima i dečkom Michaelom Boulousom otišla u restoran Papi Steak u South Beachu. Čini se kako im nije baš najzabavnije. Tiffany je s dečkom sjedila za stolom i svatko je tipkao po svom mobitelu. Bez razgovora s ljutitim izrazom lica.

POGLEDAJTE VIDEO: Nepoznati detalji o Tiffany Trump

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Suvlasnik restorana David Einhorn poklonio je Trumpovoj kćeri golemu tortu na tri kata, koja je bila ukrašena njezinim fotografijama s društvenih mreža. Iduće večeri Tiffany je pila koktel za koktelom u restoranu Swan Miami. Uživala je u glazbi i velikom danu. 

Već idućeg dana raspoloženje se promijenilo. Zabava se preselila na plažu u Miamiju, gdje je plavokosa Tiffany ispijala ledenu kavu. No u jednom trenutku naglo je pobjesnila. Paparazzi su je ulovili kako šokirano gleda u mobitel, žustro raspravlja s prijateljima, viče, okreće očima... 

Nije poznato zbog čega je Tiffany napravila pravi kaos na plaži, ali već kasnije tog dana se raspoložila šopingom. Fotografije s njezine proslave i snimke koje je dijelila na društvenim mrežama ubrzo su postale viralne.

SRPSKI MEDIJI TVRDE: 'Trumpova kći je škrta, plaća karticom i ne daje napojnice'

Neki su čak i napravili video montažu proslave i napisao 'zbogom Tiffany'. Zamjeraju joj manjak suosjećanja i empatije tijekom pandemije korona virusa, kao i cijeloj njezinoj obitelji.

Otac Donald Trump (74) rođendan joj je čestitao putem društvenih mreža, podijelivši fotografiju na kojoj zajedno šetaju Bijelom kućom.

- Sretan rođendan Tiffany - napisao je. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Debeo kao premijer ili precjednik 16.10.2020.

    Bidenov sin eksplodirao: nakon što se našnjofao cracka uz pomoć starog ušao je u nadzorni odbor ukrajinske energetske firme bez ikakvih kvalifikacija. Čudo jedno od momka!

  • ante-portas 16.10.2020.

    Blago teleci pogled. Mama joj bila missica, a vidi nje kako je ispala.

  • Miki_ Bakić€ 16.10.2020.

    Ovo je već jadno koliko svi pljujete po Trumpu. To radite samo jer se bojite, jer se bojite vladavine jednog od najboljeg predsjednika SAD-a

Komentiraj...
Vidi sve komentare