To je to što me zanima!

Trumpovi na balu: Melania se potrudila, svi su gledali Ivanku

Melaniji i Trumpu na plesnom podiju pridružili su se potpredsjednik Pence i supruga, a ubrzo je američki predsjednik pozvao svoju djecu da zaplešu s njima
Vidi originalni članak


Predsjednik i prva dama na inauguracijskom balu u Washingtonu zaplesali su na pjesmu 'My Way' legendarnog Franka Sinatre.

Bivša slovenska manekenka Melanija (46) za tu je prigodu odjenula diskretnu toaletu koju je dizajnirao Herve Pierre, a njezin suprug igrao je 'na sigurno' te se odlučio na crno tijelo, bijelu košulju i leptir mašnu.

Melaniji i Trumpu na plesnim podiju pridružili su se potpredsjednik Pence i njegova supruga Karen, a ubrzo je amrički predsjednik pozvao svoju djecu da zaplešu s njima.

Mnogima je za oko posebno zapela raskošna haljina Trumpove kćeri Ivanke, a neki su komentirali kako je kreacijom s potpisom Caroline Herrere zasjenila prvu damu.

Idi na 24sata

Komentari 224

  • UNPROFOR 22.01.2017.

    Ivanka nit je lijepa nit interesantne ljepote , Obićna prosjećna žena , kojia izgleda dobro samo zahvaljujući šminki . Melanija je za nju Miss Svijeta , pa makar bila u kaubojkama !

  • Ljenjuškanje 22.01.2017.

    Plačemmmm na članak!!! Plačeeemmm

  • andrea8048 22.01.2017.

    Hrvati su stvarno dvolične osobe. I to se evidentno po komentarima vidi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare