To je to što me zanima!

Trumpovu najmlađu kćer zaveo je Libanonac: A što kaže tata?

Trump je prihvatio novog dečka kćeri, te ga očito ne smeta što je odrastao u jednoj od afričkih zemalja. Početkom godine Trump je rekao kako su El Salvador, Haiti i još neke afričke zemlje 'veliko sranje'...
Vidi originalni članak

Najmlađa kći američkog predsjednika Donalda Trumpa (72), Tiffany Trump (25), započela je novu ljubavnu vezu u tajnosti, pišu američki mediji. Zaveo ju je bogati nasljednik Michael Boulos koji je odrastao u Nigeriji, a članovi njegove obitelji su vlasnici konglomerata koji se bavi maloprodajom automobila, opreme te gradnjom. 

- Tiffany je Michaela, koji posljednjih godina živi u Londonu, a vuče i libanonske korijene, upoznala na Mikonosu ovoga ljeta - rekao je izvor blizak studentici prava. Najmlađa Donaldova kći je ovog proljeća prekinula sa studentom Rossom Mechanicom, a novog dečka dovela je već u odmorište Mar-a-Lago da s cijelom obitelji Trump proslavi američki Dan zahvalnosti.

ZABORAVILA NA CIJENU Najmlađa Trumpova kći postala viralni hit zbog gafa s cipelama

Par se prvi put javno pojavio početkom studenog na modnoj reviji dizajnerice Taoray Wang na Fashion Weeku u New Yorku, no tada se nije znalo da su u vezi.

- Tiffany je presretna. Njezinoj obitelji se sviđa Michael jer je riječ o iznimno inteligentnom mladiću iz odlične obitelj - otkrio je izvor blizak predsjedniku. Boulos je završio elitnu međunarodnu školu u Nigeriji, a njegov brat Fares živi u Londonu te je glumac i reper poznatiji pod imenom Farastafari.

Trump je prihvatio novog dečka kćeri, te ga očito ne smeta što je odrastao u jednoj od afričkih zemalja. Početkom godine Trump je rekao kako su El Salvador, Haiti i još neke afričke zemlje 'veliko sranje'. Upitao je sve zašto uopće dopuštaju da ljudi iz tih 'usranih zemalja' dođu u Ameriku. Nakon toga oglasili su se i čelnici Nigerije koji su rekli kako je takva izjava uvredljiva i neprihvatljiva te su zatražili službeno objašnjenje američke vlade.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • 01.12.2018.

    Ova mala u biti ima malo "gickavu" facu. Liči na oca.

  • 01.12.2018.

    trumpu sigurno nije drago

  • flipper 01.12.2018.

    " kako su El Salvador, Haiti i još neke afričke zemlje 'veliko sranje'..." Kakva je ovo struktura recenice? Po ovome ispada da su El Salvador i Haiti u Africi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare