To je to što me zanima!

Trzavice nakon 11 dana braka: Kelsey i Kayte već se svađaju?

Nepoznati izvor tvrdi da se Kelsey Grammer i njegova supruga Kayte već prepiru iako su 11 dana u braku. On želi živjeti u Los Angelesu, a ona ostati u New Yorku
Vidi originalni članak

Iako su u braku tek 11 dana navodno su su u bračnoj zajednici Kelseyja Grammera (55) i njegove četvrte supruge Kayte Walsh (29) već pojavili problemi. Nepoznati izvor tvrdi da se supružnici svađaju oko toga gdje će živjeti.

- Kelsey ima preveliki ego i definitivno voli biti šef. Sve je super kada mu kažete 'da', a ona mu je sada rekla ne. On se želi preseliti u Los Angeles kako bi bio blizu svojih kćeri i želi početi raditi na novom televizijskom projektu sa Starzom - izjavio je neimenovani prijatelj para. 

Dodao je da bi Kayte htjela ostati živjeti u New Yorku gdje žive njezini bliski prijatelji te kako bi bila što dalje od njegove bivše supruge Camille. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hello Kitty_1 08.03.2011.

    Pa zar se nisu prije vjencanja trebali dogovoriti gdje ce zivjeti??? Ovo mu je cetvrti brak, koji ce jako brzo zavrsiti, pa ce onda opet naci neku glupacicu, i onda cemo opet citati ovdje... Kao da nas zanimaju Kelsey Grammer i ta njegova, pisite o necem drugom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare