To je to što me zanima!

Tučnjava u klubu: Udvarač se nije pomirio sa Sorajinim 'ne'

Nakon što se upoznala s mladićem koji joj je prišao u klubu, starleta mu je rekla ode jer je jedan od momaka iz njenog društva jako ljubomoran, piše srpski Kurir
Vidi originalni članak

Playboyeva zečica bila je uzrok tučnjave u beogradskom klubu 'Stefan Braun' u utorak navečer, piše srpski Kurir. Do incidenta je došlo nakon što je Soraja Vučelić (24) odbila udvaranje nepoznatog mladića zbog dečka s kojim je došla u klub.

- Soraja je s prijateljicama i muškim društvom došla u klub 'Stefan Braun' i sve bi bilo u redu da joj u jednom trenutku nije prišao dečko koji se želio upoznati s njom. Ona mu je samo pružila ruku zamolivši ga da se udalji od nje jer je jedan od momaka iz njenog društva jako ljubomoran. Mladić se ni poslije upozorenja nije htio udaljiti, pa je muškarac iz Sorajinog društva skočio na noge i naredio mu da ode. Tada je počela tučnjava - otkrio je jedan od posjetitelja kluba.

Zaštitari su sukobljene mladiće morali izbaciti iz kluba.

- Molim vas, nemojte pisati o tome. Nemam nikakav komentar - rekla je starleta koja je tijekom tučnjave s prijateljicama napustila klub.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • tanjaos27 23.10.2012.

    šta ste svi ljubomorni na curu pa nek su se potukli zbog nje, kolko vas se može pohvaliti da su se frajeri potukli zbog njim...mhm mislim skoro nitko!!!!

  • depp_1 23.10.2012.

    eee ljudi moji s ovom sorajom nikad mira,a i ovi novinari stvarno ko da nemaju pametnija posla

  • TijanaNikolić 22.10.2012.

    pa vidim samo da ce se ovde na ovom portalu I zene potuci zbog soraje,fatalna I po muskarce I po zene..

Komentiraj...
Vidi sve komentare