To je to što me zanima!

Tučnjava u Parovima: Udarali ga šakom i nogom, vukli po vili

Natjecatelji showa 'Parovi' grupno su napali Ivana Marinkovića. Nakon što su ga udarali nogama, šakama, vukli ga po vili, prijetili mu i derali se na njega, Ivan je shvatio da mu je majica poderana i da je krvav
Vidi originalni članak

U srpskom reality showu 'Parovi' nerijetko se odvijaju drame. Dok se s jedne strane odvija ljubavna priča s tri sudionika, Milijanom Bogdanović (21), Milojkom Božićem (74) i Aleksandrom Požgajem (35), s druge se događaju masovni fizički napadi na Ivana Marinkovića. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, već nekoliko puta Ivan se našao usred skandala zbog tučnjave s nekim od sudionika showa. Sad se zamjerio gotovo svim ukućanima vile pa su ga grupno napali. Mladen Vuletić je tijekom nominacija s leđa zgrabio Ivana za vrat i psovao mu, a potom ga je udario šakom u glavu. 

Ubrzo su se uključili i drugi natjecatelji showa koji su ga udarali nogama, šakama, vukli ga po vili, prijetili mu i derali se na njega. Kad se uspio izvući iz grupne tučnjave, shvatio je da mu je majica poderana i da je krvav.

Iako je vila okružena zaštitarima, oni nisu na vrijeme reagirali kako bi spriječili ozljede. 

Nedavno je Ivana istukla i bivša djevojka Jelena Ilić. Udarala ga je i sve snage, davila i grebala po licu, nakon čega je Ivan počeo krvariti. 

NAJBOLJI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi si savršeno pašu u vezi

Idi na 24sata

Komentari 16

  • MINI-sun 28.06.2019.

    Nije bitno odkud su sudionici reality showa ...bitno je da su posvadani sa svojim osobnim identitetom,i da im je potrebna ozbiljna pomoc...da nije tragicno bilo bi smjesno...zali Boze investcije u takvu lakrdiju za te novce moglo se bolesnima ili potrebitima pomoc...jer ih ni u susjedstvu ne manjka nazalost kao ni kod nas...

  • Dame Dolla 27.06.2019.

    Onako... akademski.. nisam ni sumnjao

  • hrvoje58 27.06.2019.

    Kako mi je drago što smo ih se riješili

Komentiraj...
Vidi sve komentare