To je to što me zanima!

Tuga je shrvala: Lepa Brena rasplakala se pred kamerama

Isti dan kad mi je preminula majka, utopilo se njih troje tako da nisam ni stigla svim obiteljima stradalih izraziti sućut. Svima nam je bilo teško, rekla je Brena
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica rasplakala se pred kamerama srpske televizije Happy zbog smrti svoje majke koja je nedavno preminula, ali i zbog šestero mladih koji su nedavno automobilom sletjeli u Dunav.

Samo njih troje je uspjelo isplivati. 

- Isti dan kad mi je preminula majka, utopilo se njih troje tako da nisam ni stigla svim obiteljima stradalih izraziti sućut. Svima nam je bilo teško kad se to dogodilo - rekla je Lepa Brena (54). 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • KanaanZg 19.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • mjato 18.12.2014.

    jedan dan članak kako plače, pa drugi kako planira koncert, pa opet malo plače, pa slike sa neke zabave.... i tako red tuge, red smijanja i provoda i diktiranje mužu da mora smršavitt, uglavnom stalno je radi nečega u novinama, samo ne svaćam zašto i u našim novinama????

  • ToniBrekston 18.12.2014.

    nije nas briga

Komentiraj...
Vidi sve komentare