To je to što me zanima!

Tuga u obitelji: Glazbeniku je preminula jednomjesečna kći

Glazbenik Wisin koji se proslavio duetima s Jennifer Lopez i Enriqueom Iglesiasom, na društvenoj mreži objavio je vijest o smrti svoje kćeri Victorije koja je bolovala od genetske bolesti
Vidi originalni članak

Wisin (37) i njegova supruga Yomaira Ortiz Feliciano na Instagramu su podijelili tužnu vijest. Glazbeniku koji se proslavio duetima s Jennifer Lopez i Enriqueom Iglesiasom, preminula je jednomjesečna kćerkica Victorija.

- Hvala ti Bože, za mjesec dana života, za mjesec dana Victorije. Bog daje, Bog uzima. Princezo, vidimo se ponovno na nebu. Osjećam neopisivu bol. Ovim putem se želim zahvaliti milijunima ljudi diljem svijeta koji su molili za moju obitelj i našu Victoriju. Moja princeza je umrla - napisao je u dirljivoj objavi.

Malena Victorija bolovala je od rijetke genetske bolest. Od rođenja djevojčice, Wisin svakodnevno obavještava pratitelje o njenom stanju, a oni mu pružaju poruke podrške. Glazbenik i njegova supruga imaju još dvoje djece, Dylana (7) i Yelenu (9).

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Lego kockica 01.10.2016.

    Wisin se nije proslavio sa enrique-om jlo... vec duzi niz godina ima karijeru... sada solo, donedavno u duetu sa yandelom.. to sto nije bio poznat u hrv ne znaci da nije imao karijeru. E moji novinari

Komentiraj...
Vidi sve komentare