To je to što me zanima!

Tuga u Trogiru: Sinišu Svilana ispratili kolege i shrvana obitelj

Prijatelji, kolege i obitelj pokopali su Sinišu Svilana na trogirskom groblju. Na vječni počinak, showbiz urednik otišao je u omiljenoj majici, uz 'pratnju' nekoliko plišanih igračaka
Vidi originalni članak

Da budeš cili moj svit, meni ne more bit, a kad zaboli, stisnit ću zube i neću pustit ka i ptica krik, kad sve šta volim i sve šta sanjam, meni ne more bit..., riječi su pjesme kojima su klapa, obitelj i brojni prijatelji na trogirskom gradskom groblju ispratili novinara i urednika Sinišu Svilana koji je iznenada preminuo na radnom mjestu u Beogradu, u 57. godini života. 

Među televizijskim kolegama koji su došli ispratiti svog prijatelja bili su i Hloverka Novak Srzić, Antonija Blaće, Mia Kovačić, Daniel Delale i Joško Lokas, a potpuno shvani bili su i ministri iz bivše garniture vlasti, Šime LučinMilanka Opačić te Mirando Mrsić koji je došao sa suprugom. 

POGLEDAJTE VIDEO: Posljednji ispraćaj Siniše Svilana

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No ipak, najveću bol na ispraćaju nosile su Svilanova majka, kći Gala i supruga Silva Mustapić.

- A šta ću vam reći... Tuga i žalost, eto, tako je, kao da smo jučer radili zajedno, a sad ovo. Užas – kratko je rekla Svilanova Goge Bjondina, glumica Arijana Čulina.

Splićanka Nataša Bebić pak, nije krila razočaranje što mnogi koji su se tijekom života družili sa Svilanom, nisu došli. 

- Siniša je bio uz mene kad god je trebalo, uvijek je bio uz mene, i kad mi je bio umro muž u Beogradu, rekao mi je da ne zaboravim da je on tamo. Stalno smo se zezali preko poruka, s njim me veže prijateljstvo još od Latinice, živio je kao izbjeglica - kazala je potresena Nataša, brišući suze.

Gianna Apostolski Svilana zna još iz Trogira i kaže kako će ga pamtiti samo po dobrome, jer on je svima želio samo dobro. 

- Puno je napravio za Novu, koja mu je okrenula leđa i po meni, napravila mu najveći stres. Iako sam tužna, neću plakati, jer znam da on to ne bi htio – kazala nam je Gianna Apostolska. 

Na vječni počinak, Svilan je 'otišao' u omiljenoj majici, uz pratnju nekoliko plišanih igračaka. 

- U šoku sam, shrvan, samo to mogu izgovoriti sada – kazao nam je kratko Ivica Propadalo

 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • zagro 03.07.2016.

    kad mu već naše nakaradno pravosudje nije moglo ništa...

  • Lalala5 03.07.2016.

    I pojedinci se, uz ovakve komentare, nazivaju ljudima??? Sućut obitelji!

  • 5678 03.07.2016.

    Bio je hohštapler ,varalica ali smo ga svi voleli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare