To je to što me zanima!

Tulisi se bivši ispričao zbog objave njihova kućnog pornića

Pjevačica je tužila bivšeg koji je na internet stavio snimku njihovog intimnog odnosa. Sud je presudio Britanki u korist, a pobjedu je odlučila proslaviti na sunčanoj Ibizi
Vidi originalni članak

Bivši dečko pjevačice Tulise Contostavlos (24) u ožujku je na internetu objavio njihov intimni video. Sud je presudio Britanki u korist. Tulisa slavi tulumareći na Ibizi.

Pjevačica već dva dana slavi na Španjolskom otoku. Tamo je proslavila 24. rođendan i pozitivnu pravnu nagodbu oko privatne snimke seksa zbog čega joj se Justin Edwards morao ispričati. U šarenom bikiniju Tulisa se uz hotelski bazen odmarala od neprospavane noći. Dobro raspoložena uživala je skačući u bazen ili odmarajući na madracu za napuhavanje. Društvo joj je cijelo vrijeme radio tamnoputi dečko za kojeg njezini prijatelji pričaju da joj je više od prijatelja. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Michelangelo 15.07.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • AnteSućurac 15.07.2012.

    ima li itko link? :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare