To je to što me zanima!

Tulum u Tisnom: Partijanerice pokazale seksi tijela na plaži

Love International festival u Tisnom na otoku Murteru privodi se svojem kraju, a posjetitelji, većinom Britanci, odlučili su maksimalno iskoristiti idiličnu lokaciju
Vidi originalni članak

Strani i domaći posjetitelji Love International festivala do posljednjeg su dana uživali na lokaciji The Garden u Tisnom. Festival elektronske glazbe privukao je mlade iz cijele Europe, a ponajviše Britance, koji su preko dana uživali na plaži, a preko noći uživali u partijima na plaži. 

Atraktivne partijanerice za dobar provod mogle su odjenuti tek badić, a mnoge djevojke odabrale su minijaturne bikinije i mnoštvo modnih dodataka. 

Sezonu su otvorili domaćin lokacije Nick Colgan, načelnik općine Tisno, Ivan Klarin, direktor Turističke zajednice Tisno, Filip Henjak, organizatori festivala Dave Harvey i Tom Painy te  predstavnik Defected Croatia festivala.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Filomena 07.07.2016.

    tko može nek izvoli :)

  • sol 07.07.2016.

    Övim novinarima je sve sexi! znas li koja macka mora biti sexi, neka ti je brizitka na pameti kad pises, ili claudia cardinale, a ne svaka sunja!

  • krkađoza 07.07.2016.

    Pokazale su celulitne guzičetine, neznam koji je qurac ovim našim ženama, bio sam na Floridi i tamo se žene dijele na 2 skupine ,debele grozno i savršena tijela na plaži.Ove naše žderinjaju majonezu i ko zna šta zato i izgledaju tako nikakvo, a jadnice uvjerene kako su sexy ,tragikomedija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare