To je to što me zanima!

Tulumario u Tulumu: Bieber skinuo hlače u drevnom gradu

Osim što je psovao, teturao s pivom u ruci i naguravao se, pjevač je odlučio i skinuti hlače i gaće te se pokazati turistima arheološkog nalazišta u Meksiku
Vidi originalni članak

Kanadsko-američka zvijezda, pijan i u pratnji četvorice zaštitara sukobio se sa zaposlenicima arheološkog nalazišta na poluotoku Jucatanu.

Osim što je psovao, teturao s pivom u ruci i naguravao se, Justin Bieber (21) je odlučio i skinuti hlače i gaće te se pokazati turistima.

- Popeo se na ruševinu, a zatim se okrenuo, skinuo hlače i pokazao golu guzu za fotografiju - kazao je jedan od svjedoka. 

Odmah su reagirali zaposlenici nalazišta koji su pjevaču i njegovoj sviti rekli da nestanu, na što su se Bieberovi zaštitari naljutili, te je gotovo došlo do okršaja.

- Biebera pozivamo da ponovno dođe pogledati ostatke grada koji je svoj vrhunac imao u 14. stoljeću, prije nego što su ga razorili doseljenici iz Španjolske, no uvjet je da se ponaša pristojno - rekao je direktor nalazišta u drevnom gradu Tulumu.

Ovo nije prvi puta da mladi pjevač ima problema sa zakonom te da se ponaša ekscesno. Prije dvije godine fizički je napao vozača limuzine, u Brazilu je zadržan zbog vandalizma jer je crtao grafite po zidu hotela, a više su ga puta ulovili kako vozi pijan.

Svom susjedu u Calabasasu u Kaliforniji kuću je izgađao jajima i načinio štetu u vrijednosti više desetaka tisuća kuna. Pjevač tvrdi da je veliki vjernik koji ne pije i ne drogira se, a toksikološki nalaz nakon što su ga priveli 2014. pokazao je da Bieber u organizmu ima alkohol, THC (iz marihuane) te velike količine antidepresiva Xanaxa. Pjevač još nije dao izjavu o incidentu u Meksiku.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • KristinaBjelić 10.01.2016.

    nemate dokaz

  • --- DAVOR --- 10.01.2016.

    Neki dan je reko da je pričao s "bogom" i da mu je ovaj reko da se sredi/scoolira i vidimo da je pokorno poslušao savjet.

  • irinn 10.01.2016.

    Neće ni ovaj dugo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare