To je to što me zanima!

Zavodljiva Maja Šuput u vrućem kupaćem se pohvalila: 'Blooma su u Turskoj darivali poklonima'

Malenom Bloomu ovo je četvrto putovanje od kada je 17. ožujka ove godine došao na svijet. S mamom Majom i tatom Nenadom posjetio je Rovinj, Dubrovnik i Poreč
Vidi originalni članak

Majina posljednja fotka na Instagramu otkriva kako tročlana obitelj uživa u D Maris Bayu, luksuznom odmaralištu, koje je ne tako davno bilo prvo zajedničko putovanje nje i supruga Nenada Tatarinova (41).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moj partner u zločinu od 2017... Btw tu me doveo na naše prvo putovanje - napisala je Maja na fotografiji na kojoj pozira s Nenadom. Fotografija je u pola sata dobila više od 1000 lajkova. 

Na Instagram storyju objavila je kratki video u kojem Nenad isprobava neobično plovilo.

Nenad je zaljevom pedalirao na SUP dasci na što mu je pjevačica rekla kako bi takvo što mogla nabaviti svojoj mami, ukoliko ima model kojeg se može smjestiti u dnevni boravak.

LUKSUZNI GODIŠNJI ODMOR Šuput odvela Blooma u Tursku: 'Ovo je moje najdraže mjesto!'

Također je objavila fotku sebe u kupaćem kostimu na ljuljački i otkrila da joj je to omiljeno mjesto u odmaralištu.

A da se stvarno sve vrti oko Blooma, dokazala je s fotografijama poklona koje je Bloom dobio. - Odmah su ga Turci darivali narukvicama - napisala je uz sliku sina.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • 17.07.2021.

    Bijela košulja dugih rukava s čvrstom kragnom se ne nosi uz kupače gaće ma što savjetovao modni mačak. Ipak treba imati i malo svog osobnog stila ...

  • prvi general 16.07.2021.

    Imam prijatelje u Turskoj i kažu mi da ovih dana svi u Turskoj pričaju samo o Bloomu. Bloom je tamo božanstvo. Odmah iza Allaha i Muhameda. Već su ozbiljne najave da će Blooma Erdogan proglasiti direktnim nasljednikom proroka Muhameda čime bi Bloom kao živući prorok došao ispred Muhameda. Tada će mu se pokloniti 4 sveta kralja koji će ga darivati. Ovo darivanje je samo najava, samo zagrijavanje za sveto darivanje moćima. Namjerno se ide na 4 sveta kralja tako da Bloom bude i ispred Isusa kojeg su darivala samo 3 sveta kralja.

  • VLADEK72 16.07.2021.

    Zamislite, ZAVODLJIVA MAJA. Bome je zavela 7 muževa, koliko je priznala i oho-ho ljubavnika koje ni ona sama više ne bi mogla nabrojati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare