To je to što me zanima!

Tina Turner bacajući ružu u more oprostila se od svog sina

Craigovo tijelo pronađeno je u njegovu domu u Studio Cityju. Iako još uvijek nije potvrđeno, nagađa se da je Craig počinio samoubojstvo pištoljem
Vidi originalni članak

Kako bi obilježila emotivan trenutak i tragičan gubitak svog djeteta, Tina Turner (78) odlučila se oprostiti s najstarijim sinom na poseban čin. Pjevačica je bacajući crvenu ružu u more odala posljednji pozdrav Craigu. 

- Ovo je najteži trenutak majke. U četvrtak, 19.srpnja poslala sam posljednji pozdrav svom sinu Craigu Raymondu Turneru, kada sam se okupila s obitelji i prijateljima da prospemo njegov pepeo na obali Kalifornije. Imao je 59 godina kada je tako tragično preminuo, ali zauvijek će biti moja beba - napisala je tužna pjevačica.

Craigovo tijelo pronađeno je u njegovu domu u Studio Cityju. Iako još uvijek nije potvrđeno, nagađa se da je Craig počinio samoubojstvo pištoljem.


Turner je Craiga rodila kada je imala 18 godina, a njegov otac je saksofonist Raymond Hill koji je svirao u Tininu bendu Kings of Rhythm. Nakon što se 1962. vjenčao s njegovom majkom, Ike Turner ga je posvojio.

TINA TURNER Kad je ostavila muža koji ju je tukao čistila je kuće da preživi

Craig je u Kaliforniji radio kao agent za nekretnine, a u vrijeme njegove smrti, pjevačica je bila u Parizu na reviji modnog brenda Armani.

Inače, legendarna pjevačica u Europi živi od 1995. te je u braku s njemačkim glazbenim mogulom Ervinom Bachom.

NARUŠENI ODNOSI Sin otkrio: ‘S majkom Tinom Turner nisam pričao od 2000.'

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • iiiih 28.07.2018.

    Gledao sam film o njoj. Gadan brak imala. Samo naprijed tina ❤️❤️

  • 28.07.2018.

    tužno

  • cimerrr 28.07.2018.

    TT ima 78 godina? Pa sa 70 je još radila dar mar na sceni. Najbolji glas i najbolje noge!

Komentiraj...
Vidi sve komentare