To je to što me zanima!

Turski glumac se oženio po drugi put: 'Protivio se tome...'

Vjenčanje mladog para bilo je intimno. Na ceremoniji su bili najuža obitelj i bliski prijatelji. Kako turski mediji pišu, Nilüfer je trudna već tri mjeseca, međutim supružnici to još nisu potvrdili
Vidi originalni članak

Turski glumac Buğra Gülsoy (36), zvijezda serije 'Začin ljubavi', rekao je sudbonosno 'da' Nilüfer Gürbüz. Par je bio pet godina u vezi prije nego su se odlučili na ovaj veliki životni korak. 

- Osvojila me spotanošću, ženstvenošću i ljepotom. Nikada nisam mislio da ću upoznati ženu takvog karaktera - izjavio je glumac kojemu je nova supruga, kako on kaže, 'dar s neba'. 

Vjenčanje mladog para bilo je intimno. Na ceremoniji je bilo otprilike stotinjak uzvanika, odnosno najuža obitelj i bliski prijatelji. Kako turski mediji pišu, Nilüfer je trudna već tri mjeseca, međutim supružnici to još nisu potvrdili. 

Glumcu je ovo drugi brak. Prije sedam godina se vjenčao s kolegicom, glumicom Burcu Karom (38) koja je glumila u seriji 'Suze Bospora'. Njihova ljubav nije dugo potrajala pa su se već 2012. razveli. 

- Rekao je da se više nikada neće ženiti, no čini se da je prebolio stare rane i pogreške - rekao je izvor blizak Gülsoyju. 

Buğra je domaćoj publici publici poznat još po ulogama u dramskim serijama 'Nebo i zemlja' te 'Izgubljena čast'. 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kung fu panda 04.10.2018.

    Aaaa,,???¿??

Komentiraj...
Vidi sve komentare