To je to što me zanima!

Tusta će dobiti cjevčice u uho jer više ne čuje: Jako će boljeti

Pjevač KUD Idijota, koji se bori s rakom, želi ići na zahvat jer zbog lošeg sluha ne izlazi. Nakon kemoterapija povukao mu se tumor iz grla, ali ne i tumor na plućima
Vidi originalni članak

Branko Črnac Tusta (55) posljednjih mjesec dana ne prima kemoterapiju zbog upale sinusa koju vuče od zime. Kako slabije čuje, liječnici mu predlažu da ugradi cjevčice u bubnjiće.

- Znam da će me taj zahvat jako boljeti, ali želim da mi to naprave sljedećeg tjedna. Stvarno mi je grozno ovako živjeti. Stalno sam doma jer ništa ne čujem – kaže Tusta.

Pjevaču pulskog benda KUD Idijoti najviše nedostaju šetnje. Početkom prošle godine dijagnosticirali su mu mikrocelularni karcinom. Nakon zračenja i kemoterapija povukao mu se tumor iz grla, ali ne i tumor na plućima. 
Išao je na preventivna zračenja mozga kako tumor ne bi prešao na njega. Imunitet pokušava poboljšati pripravcima od bijele imele.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • vozač25 23.06.2012.

    samo hrabro puno sreće

  • gandi1 23.06.2012.

    Ne znam da li zbog godina, ali moje dijete je s 5 godina imalo jedno vrijeme cjevčice u oba uha i ništa ju nije boljelo (niti nakon vađenja cjevčica). Nadam se da će i njemu tako biti, sretno.

  • trollzor333 23.06.2012.

    drž se Tusta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare