To je to što me zanima!

'Tusta mora pobijediti rak, svi mi znamo što je rak, ali mora'

RAZMIŠLJAJU POZITIVNO Pjevaču Idijota (55) potpora su djeca i unuci, kolege iz benda i prijatelji. Prošao je prvi ciklus kemoterapije i oporavlja se kod kuće u Puli
Vidi originalni članak

Branko Črnac Tusta (55) u rujnu je počeo patiti od glavobolja i bolova u sinusima, a žalio se i da slabije čuje. Svi su mislili da se pjevač KUD-a Idijoti jače prehladio, ali 'prehlada' nije nestala ni nakon tri kure antibiotika.

- Poslali su ga na pretrage, a dijagnoza nas je šokirala. Našli su mu tumor u grlu iza uha i još jedan na plućima. Liječnici kažu da nije riječ o metastazi nego da ima dva primarna slučaja. To je rijetkost, ali daje bolje šanse za izlječenje - kaže gitarist Idijota Sale Veruda, koji je sad glavni vokal benda umjesto Tuste. 

Nakon prvotnog šoka svi su, kaže, počeli pozitivno razmišljati. Črnac je prošao prvi ciklus kemoterapije i sad se oporavlja kod kuće u Puli. Optimist je, a velika potpora su mu troje djece i unuci, kolege iz benda i prijatelji te mnogobrojni obožavatelji.

- Dolaze mu poruke iz cijele bivše Jugoslavije. Svi znamo što je rak, ali vjerujemo da će ga Tusta pobijediti - kaže Veruda. 

Razbolio se na 30. rođendan benda

KUD Idijoti osnovani su 2. veljače 1981. i na 30. godišnjicu namjeravali su krenuti na turneju. Tustina dijagnoza došla je u to vrijeme i promijenila im planove. Sad su trio, a rođendanski koncert imat će u svibnju u Puli.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • neja 10.04.2011.

    ma thompson, nemaš ti pojma.

  • mladen-zgb 10.04.2011.

    vrhunski bend...

  • izidora 10.04.2011.

    samo hrabro ! drži se!

Komentiraj...
Vidi sve komentare