To je to što me zanima!

Tusta: Pobijedio sam rak grla i pluća: Slab sam, ali sretan

Pjevač Kud Idijota Tusta tijekom liječenja izgubio je 10 kilograma. Još je jako slab jer je posljednjih mjeseci slabo jeo , ali je sretan jer je napokon ozdravio
Vidi originalni članak

Zdrav sam! Gotovo je! Moram samo nastaviti s liječenjem, ali tumora više nema, ushićeno je rekao Branko Črnac Tusta (55). Pjevaču KUD Idijota početkom godine dijagnosticiran je rak grla i pluća. Prošle srijede liječnici su mu rekli da je potpuno izliječen. Pulski pjevač, kaže, još nije svjestan da je pobijedio tu opaku bolest. Čeka ga još jedna tura zračenja i kemoterapije kako bi liječnici bili sigurni da su sve maligne stanice ubijene. U bolesti je izgubio 10 kilograma i jedva čeka vratiti snagu.

- Još sam jako slab jer sam posljednjih mjeseci slabo jeo. Zračenje mi je spržilo grlo pa su me neko vrijeme hranili na sondu, a bio sam i na infuziji - rekao je Tusta. Prisjetio se kako se osjećao kad su mu liječnici rekli dijagnozu.

- Tjedan dana sam bio u depresiji, a onda sam se odlučio boriti. Ni jednom nisam pomislio da bi ishod mogao biti drugačiji, osim izlječenja - objasnio je. Dodaje da je ponekad bio bespomoćan, ali nije se želio predati.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • kickass 01.10.2011.

    Our greatest glory is not in never falling but in rising every time we fall. Confucius

  • acondr10 01.10.2011.

    Samo hrabro! KUD IDIOTI TUD I MI !!!

  • feba 01.10.2011.

    Bravo i čestitke ali...ne zanosi se,metastaze možda čuče negdje i ostat ćeš zdrav jedino uz promijenu načina života ali i načina razmišljanja.Ovo je iz osobnog iskustva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare