To je to što me zanima!

Tuže ih: Sestre Kardashian mogle bi ostati bez 57 mil. kn

Vizažistica Lee Tillett tvrdi da su Kardashianke naziv Khroma Beauty koje koriste za svoju kozmetičku liniju ukrale od nje. Kaže da ga ona koristi od 2004. godine
Vidi originalni članak

Činilo se kao da je riječ o još jednoj dobroj investiciji, no izgleda da bi obitelj Kardashian mogla ostati bez  velikog novčanog iznosa. Vizažistica Lee Tillett tvrdi da su Kardashianke naziv Khroma Beauty koji koriste za svoju kozmetičku liniju ukrale od nje. Tillett traži 57 milijuna kuna od slavnih sestara i tvrtke Boldface Group koja prodaje njezinu kozmetiku, dok su Kim, Khloe i Kourtney planirale zaraditi 35 milijuna kuna. Tillett  tvrdi da je ime Kroma Make - up počela koristiti već 2004. godine. 

- Kroma kozmetičku liniju pokrenula sam sama, teškim radom, a poduzela sam i sve pravne korake kako bih zaštitila ime - izjavila je gospođa Tillett  pa dodala kako je bez obzira na to sada prisiljena tužiti obitelj Kardashian samo zato jer su one odlučile preuzeti nešto što ne pripada njima. Tillet  im je pismo upozorenja poslala već prošle godine kad ih je zamolila da prestanu koristiti njezino ime, no one po tom pitanju nisu ništa učinile. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • bezinspiracije 13.01.2013.

    Ne bojim se ja za njih. ;)

  • šumasti 13.01.2013.

    ...sestre kurveshians

  • Abbath_1 13.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare