To je to što me zanima!

Tužio bivšeg muža Nine Morić zbog seks skandala: To su laži

I dok se činilo kako Nara i Icardi žive skladan bračni život, počelo se šuškati kako ga vara sa hrvatskim nogometašem Marcelom Brozovićem
Vidi originalni članak

Atraktivna plavuša Wanda Nara (32) poznata je kao supruga nogometaša Maxija Lopeza (35), ali i po seks skandalu koji je potresao nogometni svijet. Naime, isplivale su informacije kako Nara vara supruga s kolegom i nogometašem Maurom Icardijem (26), zbog čega je Lopez odlučio zatražiti razvod. 

-  Izabrao sam sreću i odlučio sam neke stvari ostaviti u prošlosti. Stvari mogu ići dobro ili loše, a sve je do toga kako vi izaberete. Moj brak je propao, ali sam postao otac. Odlučio sam živjeti s pozitivnom energijom i to zaboraviti. To je jedino rješenje - izjavio je Lopez. 

Iako su Icardi i Lopez bili veliki prijatelji, nakon razvoda s argentinskim nogometašem, Lopez se udala za Icardija. I dok se činilo kako Nara i Icardi žive skladan bračni život, počelo se šuškati kako ga vara sa hrvatskim nogometašem Marcelom Brozovićem (26).

To je prenio portal 'The King Corona' iza kojeg stoji Fabrizio Corona (45), paparazzo i bivši muž Nine Morić (43), koji je iza rešetaka zbog ucjena, a protiv kojeg je Brozović odlučio podići tužbu zbog klevetanja. Ročište je zakazano za 18. prosinca u Milanu. 

López i Nara u braku su dobili trojicu sinova, Valentina (10), Constantina (8) i Benedicta (7). Maxi ju Wandu je potom optužio za prijevaru, a Wanda je uzvratila sličnim optužbama, da joj je više puta bio nevjeran. Sud je presudio u Wandinu korist koja je dobila skrbništvo nad djecom.

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 26.10.2019.

    ova nina morić mi nikad nije bila draga

  • Ronald555 26.10.2019.

    Neka mi netko objasni ako zna sta je ovo..jel to dijete iz vrtica pisalo..sramora

  • MrMojoRisin 26.10.2019.

    Jeste gledali onaj Wandin video kad je bila mlađa? Lollipop 🍭

Komentiraj...
Vidi sve komentare