To je to što me zanima!

Tužiteljstvo će odlučiti je li Vlatka prekršila zakon

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon što se Dikan obratio Centru za socijalnu skrb kako bi oni zaštitili prava male Lane, slučaj je predan u ruke Općinskog državnog odvjetništva
Vidi originalni članak

Tužiteljstvo će odlučiti ima li u knjizi Vlatke Pokos (40), točnije u dijelovima u kojima ona priča o maloj Lani, elemenata kaznenog djela, piše Večernji list. Josip Radeljak (66) obratio se Centru za socijalnu skrb kako bi intervenirali i zaštitili prava njegove malodobne kćeri Lane koju Vlatka spominje u knjizi. Vlatka smatra da je Dikan na taj način samo htio spriječiti objavu knjige i zaštititi svoj obraz. Knjigom je zadovoljna i kaže da je istina sve što je u biografiji napisala. 'Život u raju' vrvi detaljima iz intimnog života Vlatke i Dikana koji o poduzetniku ne stvaraju lijepu sliku. Stručni tim za brak i obitelj Centra za socijalnu skrb smatra da je Vlatka počinila kazneno djelo samim time što je informirala javnost da će u knjizi donijeti sudove o djeteu. Slučaj je trenutačno na Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • -mrvica- 23.06.2010.

    @TANJA - oli si joj bila cura??????

  • bogs 23.06.2010.

    Ja nisam umorna plus mirišem. Pričaj nam o tome kako si se bavila prostitucijom u mlađoj dobi, mjesto da razglabaš o Vlatkinoj prošlosti s oženjenim muškarcima.

  • 23.06.2010.

    od sad djelim sudske pozive svima koji me krivo pogledaju!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare