To je to što me zanima!

Tužna godišnjica: 'Helgi uvijek ostavljamo mjesto za stolom'

Dvije godine nakon smrti voditeljice Helge Vlahović Brnobić njezine prijateljice i kolegice Ksenija Urličić i Vesna Spinčić Prelog nisu je prežalile. I dalje im fali...
Vidi originalni članak

Helga je bila iznimno obrazovana, zvali smo je mala putujuća enciklopedija. Kad god smo imali pitanje, trčali smo k njoj, rekla je Ksenija Urličić (73), bivša šefica Zabavnog programa HTV-a.

Uoči druge obljetnice smrti Helge Vlahović, njezine prijateljice Ksenija i Vesna Spinčić Prelog (73) bile su dirnute na koncertu 'Iz Beča s ljubavlju Helgi' u maloj dvorani u Lisinskom posvećenom voditeljici koja je umrla u 68. godini.

- Blisko prijateljstvo dvije godine nakon Helgina odlaska zamijenile su lijepe uspomene. Nas pet prijateljica imale smo običaj nalaziti se svaki mjesec na večeri kod jedne. To je bilo i malo natjecanje u kuhanju. Iako su večere za pet sad postale večere za četiri, uvijek ostavimo mjesto za našu Helgu - kaže Urličić, koju je pokojna prijateljica često znala iznenaditi nenajavljenim dolascima u njezin vrt.

- Obožavala je cvijeće. Došla bi k meni, sjela na klupu i gledala ruže. Ne bih ni znala da je tamo - smije se Ksenija.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • VIC3148 23.02.2014.

    Dame bile i to su i danas. bilo je lijepo slusati i gledati ih kad su vodile emisije bilo koje vrste na programu.

  • marci2812 22.02.2014.

    O mrtvima sve naljepse, no - kada su se iste odrekle zajednicke prijateljice 91-ve u ime velike Hrvatske, onda je sve ostalo amoralno. Usput, bilo bi zgodno rec i to da su Helgu na kraju potjerali s televizije, jer je smatrala, unatoc tome sto je bila u mirovini da moze besplatno, skoro svakodnevno dolazit na frizuru i sminkanje, na racun HTV.

  • ludom 22.02.2014.

    Gospođa Helga, bila je praznik za oči i uši čitavog gledateljstva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare