To je to što me zanima!

Tvoje lice ne zvuči poznato: Fanovi jedva prepoznali Eciju

Iako je bivša radijska voditeljica objavu posvetila prijateljici, pratiteljima su oko zapele stare fotografije na kojima izgleda poprilično drugačije nego danas
Vidi originalni članak

Bivša voditeljica Ecija Ivušić (33) na Instagramu je čestitala rođendan prijateljici Morani Golubić pa je objavila njihove zajedničke fotografije, od kojih su neke nastale davnih dana pa je Ecija neprepoznatljiva na prvi pogled.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Znamo se još otkad su ljudi nosili fotiće vani, što se vidi po prapovijesnim fotkama. Iz prapovijesti smo prešle u povijest, sadašnjost živimo, a budućnosti se nadamo. Prošle godine sam jako puno radila i nisam se stigla potruditi oko tvog ročkasa pa sam nadoknadila poklonom ko i svaki 'dobar muž' - napisala je Ecija na društvenoj mreži.

- Ove godine imam malo više vremena pa sam se potrudila (ne brini, dobit ćeš i poklon). Ali bez obzira što se ja trudim, ti si ona u ovom odnosu koja nikad nije obmanula ni u čemu i hvala ti na tome. Lojalniju i kvalitetniju osobu od tebe i Cunke nisam upoznala. Ne slikamo se više često (jer smo stare i ne da nam se), ali imam screenshotanih naših tisuće neprocjenjivih trenutaka u glavi - dodala je.

-  Glavu gore samo kao i do sada i neka si zdrava i sretna još 33x2. E i btw napokon ti se isplatilo sve ono vino koje si popila, s kim si kakav si, pa si i ti što starija to bolja... Živjela ti meni Moksi... Volim te. SRETAN TI ROĐENDAN! - zaključila je.

Ecijinim obožavateljima prvo za oko zapele one najstarije fotografije na kojima izgleda poprilično drugačije nego danas.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • lang 26.11.2019.

    Šve đanke traže benzinsku pumpu

  • Kinsella 26.11.2019.

    Ova frendica mi na obje slike izgleda ušlagirano ili je bure popila 🤪😂

  • 25.11.2019.

    Ljepsa prije...ne stoje jos mesic obrve na njeno njezno lice

Komentiraj...
Vidi sve komentare