To je to što me zanima!

Tvorac 'Minecraftra': Milijarde mi nisu donijele ljubav i sreću

Provodim se na Ibizi s hrpom prijatelja i tulumarim s poznatim ljudima, mogu raditi što god želim, ali se nikad nisam osjećao usamljenije, požalio se Markus Persson
Vidi originalni članak

Tvorac  'Minecraft' jedne od najprodavanijih igara u povijesti, Markus Persson (36), na svom profilu na Twitteru progovorio je o financijskoj slobodi i stečenom bogatstvu. 

Markus je prije godinu dana svoju tvrtku Mojang prodao Microsoftu za 2,5 milijarde dolara (16,4 milijarde kuna). Tada je počeo živjeti raskalašenim životom organizirajući tulume u svojoj vili na koje dolaze slavne zvijezde, no nikada se, kaže, nije osjećao usamljenijim. 

- Najveći problem kad dobijete sve je što vam ponestane razloga da se i dalje trudite, a ljudska interakcija postaje nemoguća zbog nejednakosti - napisao je milijarder. Dodaje kako je pronašao predivnu djevojku, ali ona se boji njega i njegovog životnog stila pa je radije odabrala normalnu osobu. 

- Provodim se na Ibizi s hrpom prijatelja i tulumarim s poznatim ljudima, mogu raditi što god poželim, ali se nikad nisam osjećao usamljenije - požalio se Markus. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ibee 01.09.2015.

    bas mi ga je zao

  • Iskrena mala 01.09.2015.

    Možda je loša osoba pa prijatelje kupuje novcem, nema pravih i iskrenih prijatelja pa se zato osjeća usamljeno. Nije sve u novcu, eto dokaza.

  • Nerd86 01.09.2015.

    Daj meni 16 milijardi pa da i ja budem usamljen..

Komentiraj...
Vidi sve komentare