To je to što me zanima!

Tvorac teen serije 'Supergirl' progovorio o seriji 'Superman'

Zbog poprilično kompliciranog stanja licence, čini se da ćemo na novu seriju o Supermanu još uvijek morati malo pričekati, barem ako želimo da ju producira CW
Vidi originalni članak

Druga sezona serije 'Supergirl' prošla je u znaku Supermana, tako da je televizijska mreža CW ovih dana bombardirana zahtjevima za TV seriju o Supermanu.

O mogućnosti ovog projekta se napokon oglasio i sam Greg Berlanti, izvršni producent serije.

Tijekom nedavno održane presice, Berlanti je objasnio kako su morali tražiti posebni blagoslov od DC-a i matične mu tvrtke Warner Bros.-a kako bi mogli koristiti Supermana u 'Supergirl'. Zbog kompliciranog stanja licence, Berlanti smatra da ćemo na novu seriju o Supermanu još uvijek morati malo pričekati, barem ako želimo da ju producira CW.

- Imali smo jako puno sreće. Pitali smo smijemo li imati Supermana u prve dvije epizode 'Supergirl', a DC i Warner Bros. su bili i više nego susretljivi - objasnio je Berlanti, dodavši kako bi TV ekipa 'bila presretna' kada bi Tyler Hoechlin reprizirao svoju ulogu Čovjeka od čelika u sklopu 'Supergirl' ili nekog budućeg projekta.

Izvršni producent 'Supergirl' je također i dao svoje predviđanje u vezi potencijalne serije o Supermanu, a više informacija o tome donosi IGN Adria.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Old_School_1 13.01.2017.

    Trazim rijeci kojom opisati ovo , ali ne mogu....mozda jad i bijeda ?

  • PT 10.01.2017.

    Bolje ne, jer od svih serija The Flash, Arrow, Legends of Tomorrow, ova je najgora!

  • Shogun 10.01.2017.

    Muškarac koji leti-Supermen, Žena koja leti-Vještica

Komentiraj...
Vidi sve komentare