To je to što me zanima!

Tyra vas izaziva na natjecanje: Da vidimo tko ima veće čelo

U kupaćem kostimu pokazala je da i s 38 godina izgleda jako dobro i istaknula još jednu svoju posebnost - visoko čelo. Bivša manekenka ponosi se svojim manama
Vidi originalni članak

Bivša manekenka 2006. je nakupila dosta suvišnih kilograma i zbog toga se našla na meti kritičara. Tyra Banks (38) otad je smršavjela i sad ponovno ponosno pokazuje tijelo. Na Twitteru je objavila fotografiju na kojoj u kupaćem kostimu stoji u vodi s podignutim rukama, kao da nekog izaziva. 

- Tko je hrabar nek se javi pa ćemo imati natjecanje u tome tko ima veće čelo. Znajte da je pobjeda moja - napisala je ispod fotografije. 

Voditeljica showa 'America's Next Top Model' kaže da u ovoj fazi života ima jako važnu misiju: žene diljem svijeta uvjeriti da je u redu imati nedostatke jer su oni sastavni dio nas. Celulit je ne zamara, priznaje da ga ima i kaže da je to samo dio onoga što je čini posebnom. 

- Cilj mi je cure i žene uvjeriti da je unutarnja ljepota važna jednako kao i vanjština te da je samopouzdanje ključ seksepila i ljubavi koju svi moramo imati prema sebi - kaže Tyra. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Radnik_1 28.06.2012.

    dobra dobra...nebi zalio da mi gazi kupus......

  • Ovca009 27.06.2012.

    Malo mi baca na onu Klingonku Torres, s tim visokim celom

  • IsusBogSinBožji 27.06.2012.

    mozda odem kod ivane.. zasto pitas? a ok onda.. cujemo se kasnije prek zice..

Komentiraj...
Vidi sve komentare